Mirarea lui Gheorghe Gheorghiu afisata in fata actiunii de divort pe care i-a intentat-o fosta sa iubita, Florentina Ban, nu este nejustificata.

Nici astazi solistul nu crede ca daca si-a pus inelul de logodna pe deget in capela unui cazinou american, la initiativa prietenilor, a devenit oficial casatorit.

Gheorghe Gheorghiu a acceptat sa povesteasca pentru Libertatea, pentru prima oara amanunte despre relatia sa cu cea care sustine ca ii e inca sotie oficiala, Florentina Domnica Ban. "Eram impreuna cu Flori in statul Nevada, in Remo, pe 21 septembrie 2000, la o plimbare cu cativa prieteni, cand acestia ne-au invitat - de ce, nu? - sa ne logodim pe taram american. Am luat-o ca pe o joaca, mai ales ca ideea s-a ivit spontan, iar eu eram imbracat in trening si pantofi de sport. Ne-am pus asa-zisele inele de logodna intr-un cazinou din orasul respectiv, in fata unui pastor din aceia care oficiaza pe langa marile centre de jocuri si divertisment americane", isi aminteste solistul despre "casatoria" sa.

Tot Gigi ne-a lamurit si in privinta "casniciei" lui cu Florentina. "Cu Flori am format un cuplu vreme de doar un an. Dupa despartirea noastra, in 2002, Flori si-a gasit pe altcineva, iar dupa patru ani in care discutiile noastre au fost limitate si in care nu s-a pus nici o secunda problema sa transcriem actul american in limba romana, aflu din presa ca trebuie sa punem capat "casatoriei" noastre", spune el.

Conform celor aflate de solist, Florentina Ban a inaintat actul eliberat de autoritatile din Remo (SUA), pe care l-a tradus si autentificat in 2004 si l-a depus la Oficiul Starii Civile al sectorului 5 din Bucuresti.

Gheorghiu crede ca aceasta telenovela ascunde un interes material. "Atunci cand i ce cere parerea in fata presei, Florentina declara ca a recurs la acest lucru deoarece constiinta nu-i da pace, ca nu vrea relatii bigame. In particular, insa, imi vorbeste de partajul averii, deci vrea doar banii mei", mai spune cantaretul.

Avocatul Florentinei: "Actul este cat se poate de real"

Avocata Maria Ilisia, cea care-i apara interesele Florentinei Ban in respectivul caz, sustine ca aceasta i-a cerut serviciile doar pentru desfacerea casatoriei, avand nevoie de clarificarea situatiei sale civile caci are de gand sa se casatoreasca in SUA. Cat despre actul inaintat autoritatilor starii civile romane ce atesta casatoria sa cu Gheorghe Gheorghiu, reputata avocata ne-a declarat ca "este cat de poate de real".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.