Frumoasa prezentatoare a emisiunii “Mereu prieteni” de la Prima, Andreea Raicu, s-a despartit de curand de iubitul ei, Robert, manager la Zapp.

Principalul motiv al despartirii celor doi este "nepotrivirea de caracter", Andreea considerand ca Robert nu este partenerul ideal pentru ea.

Ghinionul in dragoste pare sa o urmareasca pe Andreea Raicu, frumoasa prezentatoare a emisiunii "Mereu prieteni" de la Prima TV, ultima ei relatie, cea cu unul din directorii de la Zapp, pe numele sau Robert, constantean de origine, aflandu-se in impas.

Cei doi au avut cateva discutii in contradictoriu chiar in preajma Sarbatorilor de iarna, dupa care si-au spus ca au nevoie de o perioada de separare. Asa se face ca in ultima vreme Andreea a preferat compania fostului ei iubit, Tudor Vasile, ramas la stadiul de amic pe umarul caruia ar putea sa planga oricand, iar Robert s-a declarat singur si disponibil. In noaptea dintre ani Andreea a fost prezenta in club Cabaret alaturi de Tudor Vasile si un grup de prieteni, dar stupoare... Robert a lipsit.

La cateva zile dupa Revelion, Andreea ar fi vrut sa plece intr-o scurta vacanta in afara tarii, dar a renuntat la plan, mai ales ca Robert a ales sa petreaca impreuna cu alt grup de prieteni in Italia, unde are si rude. Andreea si Robert s-au cunoscut la inceputul anului trecut si in scurt timp au devenit un cuplu. Vedeta emisiunii "Mereu prieteni" tocmai se despartise dupa un scandal de presa de Tudor, fiul fostului prim-ministru Radu Vasile si relatia cu Robert a venit la timp.

Prezentatoarei i-a convenit si faptul ca acesta din urma nu este o vedeta, sperand ca vor avea o relatie linistita. Din pacate nemultumirile au inceput sa apara de ambele parti dupa numai cateva luni; ea ar fi vrut mai multa atentie din partea lui, iar el mai putine "fite" din partea ei, dupa cum avea sa povesteasca chiar el unor prieteni. Apropiatii celor doi spun ca Andreea a renuntat la relatia cu Robert, sustinand ca vedeta a considerat ca acesta nu e perechea ideala pentru ea si ca relatia lor a devenit doar una de complezenta.

Cu toate ca se numara de ani buni printre vedetele feminine cu statut bine consolidat in cariera, dar si in ochii publicului, Andreea nu reuseste sa isi gaseasca fericirea si echilibrul si in viata amoroasa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.