De cand este cu Stefan Banica jr., Andreea Marin a inceput sa-si doreasca un copil. Dorinta ei s-a transformat in vizite dese la medic.

Desi s-a spus ca vedeta Surprizelor va ramane greu insarcinata, din cauza unor probleme de sanatate mai vechi, surse din anturajul ei dau ca sigur faptul ca este insarcinata.

Andreea Marin isi doreste cu ardoare un copil cu Stefan Banica jr. Ea nu s-a ferit sa ascunda acest lucru, mai ales in ultima perioada. Nu mai e un secret pentru nimeni nici faptul ca Andreea Marin a inceput sa mearga des la un centru de sanatate din centrul Capitalei, in zona in care este situat apartamentul unde ea locuieste cu Banica jr. In acelasi timp, o serie de persoane sustin ca au zarit-o pe Andreea Marin si in zona Floreasca, la clinica particulara Eurocliniq.

Surse din apropierea Andreei sustin ca a facut tratamente pentru a ramane gravida si ca Andreea ar fi acum deja insarcinata in doua luni. Cert este ca vedeta s-a pregatit tot mai mult in ultima vreme pentru a deveni mamica.

Cu ani in urma, dupa cum ea insasi a povestit la un moment dat, Andreea a avut o sarcina extrauterina, chiar in perioada in care inca mai era casatorita cu fostul sot, Cristian Gheorghita. Tot in acea perioada, se spunea ca dragostea fara margini a acestuia fata de Andreea a mers pana acolo incat Cristian a ingrijit-o singur in spital, cu atat mai mult cu cat, in perioada spitalizarii Andreei, medicii erau in greva. Pe atunci, Andreea Marin era preocupata insa mai mult de cariera, nefiind pregatita pentru un copil.

Acum, daca burtica Andreei va creste in urmatoarele luni, vom vedea in ce mod ii va influenta acest lucru cariera! Desi au revenit in tara din vacanta petrecuta in SUA, nici Andreea Marin si nici Stefan Banica jr. nu au fost de gasit...

S-au intors din vacanta in SUA

Timp de doua saptamani vedeta Surprizelor a petrecut o vacanta de vis alaturi de iubitul ei, Stefan Banica junior, in Statele Unite. Dupa un Revelion romantic la Roma, Andreea si Stefan s-au intors in Romania, ca dupa numai cateva zile sa plece intr-o vacanta mai lunga in Statele Unite. Cei doi indragostiti au renuntat pentru doua saptamani la telefoanele mobile si nu au mai pastrat legatura cu nimeni din tara, dorind sa petreaca linistiti o vacanta romantica. In cateva zile, Andreea va incepe pregatirile pentru un nou sezon de "Surprize", emisiune care se va difuza in continuare la TVR 1.

Mama lui nu crede, fosta iubita nu comenteaza

Sanda Vlad Liteanu , mama lui Stefan Banica jr., fost jurnalist, si-a exprimat in- doiala fata de o posibila sarcina a Andreei: "Nu e nimic adevarat, din cate stiu eu!". In schimb, Camelia Constantinescu, mama baietelului interpretului, nu stie nimic: "Nu stiu nimic despre acest lucru. Nu comentez!", a declarat aceasta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.