Manechinul Valentina Pelinel traieste de peste un an o frumoasa poveste de dragoste cu deputatul PNL Cristian Boureanu.

Anul acesta, dupa Revelion, cei doi au petrecut aproape doua saptamani de vacanta, la schi, in Austria, dupa care si-au indreptat pasii spre Poiana Brasov. Top-modelul Valentina Pelinel (25 ani) si deputatul - suspendat din PNL deocamdata pentru un an - Cristian Boureanu (33 ani) sunt impreuna din luna decembrie a anului 2004. De atunci ei formeaza un cuplu de invidiat, in ciuda faptului ca Valentina, prin meseria ei, are "baza" in SUA.

De cate ori au ocazia, Cristian face naveta Bucuresti-New York, iar Valentina face drumul invers, ea reusind sa stea in Romania mai mult decat isi propune. Celebrul top-model locuieste la New York, unde si-a achizitionat un apartament in centrul orasului. Si in acest an cei doi si-au petrecut impreuna Sarbatorile de iarna, iar dupa Revelion au plecat in Austria, la Ischgl. Aici au stat aproape doua saptamani, perioada in care cea mai mare parte din timp au petrecut-o pe partia de schi.

De altfel, Valentina a invatat sa schieze de la tanarul politician in urma cu un an, neinchipuindu-si ca va avea curajul vreodata sa-si puna schiurile in picioare! Tot de atunci, Cristi si Valentina isi fac timp sa mearga, de cate ori se poate, la schi. Dupa vacanta petrecuta in Austria, cei doi iubiti au plecat la Poiana Brasov.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.