Nicoleta Luciu si-a petrecut vacanta de iarna in SUA, alaturi de iubitul ei, Zsolt Csergo. Cei doi au plecat in “tara tuturor posibilitatilor” imediat dupa Revelion, deoarece filmarile pentru telenovela “Lacrimi de iubire” si concertele cu trupa Laguna pe care Nicoleta le-a avut la sfarsitul lunii decembrie nu le-au permis acestora sa plece chiar de Sarbatori in America.

Nicoleta si-a dorit, inca de pe vremea cand era iubita lui Dinu Maxer, sa vada America. Pe atunci, cei doi visau sa se casatoreasca la Las Vegas. Si totusi, Nicoleta a vizitat orasul care o fascineaza, numai ca la bratul actualului sau iubit, omul de afaceri Zsolt Csergo.

"A fost prima mea vizita in America si realitatea de acolo nu se compara deloc cu ce vezi in poze sau la televizor. A fost impresionant. O experienta inedita a fost faptul ca am mers cu elicopterul de la Las Vegas pana la Marele Canion si am aterizat intr-o portiune care le este accesibila turistilor doar cu acest mijloc de transport. A fost senzational. Am avut norocul sa stau chiar in fata, langa pilot, am vazut totul foarte bine si am trait un sentiment de libertate pe care nu-l pot compara cu nimic", povesteste Nicoleta.

In aceasta vacanta sexoasa bruneta si Zsolt au stat cinci zile in Las Vegas, unde au vazut, printre altele, faimoasele cazinouri, dar au asistat si la un concert al celebrei cantarete Celine Dion, Nicoleta fiind impresionata atat de vocea acesteia, cat si de show-ul in sine: "Totul era perfect: jocul de lumini, sunetul, vocea ei, decorul... totul!", a spus vedeta Acasa TV. Alte trei zile cei doi le-au petrecut in New York.

Impactul cu marele oras si cu cladirile acestuia a fost unul impresionant si socant totodata. "Sunt atat de inalte incat, oricat ai incerca, nu le poti cuprinde cu privirea in timp ce mergi cu masina", ne-a mai declarat interpreta personajului Soniei din telenovela "Lacrimi de iubire".

Nicoleta a fost extrem de incantata in SUA de un lucru pe care in Romania nu l-ar fi putut face in acest anotimp: a mancat o multime de cirese. In aceasta minunata vacanta, singurul lucru neplacut pentru Nicoleta Luciu si iubitul sau a fost zborul cu avionul, care a fost destul de obositor pentru amandoi, avand in vedere ca a durat in total 22 de ore, cu trei escale la dus si doua la intors.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.