Reese Witherspoon s-a vazut aspru criticata de stilisti, pentru ca "nu si-a facut temele" inainte sa calce pe covorul rosu la editia de anul acesta a Globurilor de aur. Desemnata cea mai buna actrita pentru rolul principal din pelicula "Walk the line", Reese a atras atentia presei si prin alegerea neinspirata a unei rochii de seara "vintage", marca Chanel.

Optiunea vedetei s-a dovedit a fi foarte apreciata pana in momentul in care s-a descoperit ca modelul nu este nicidecum vintage ci foarte actual, deoarece a fost creat in 2003 pentru actrita Kirsten Dunst, care a purtat rochia la petrecerea ce a urmat decernarii Globurilor de aur. Dupa incidentul care a tinut prima pagina a publicatiilor mondene internationale, Reese a comentat doar ca i-a placut rochia. Nancy Ryder, managerul celei care a devenit celebra in urma rolului din seria "Blonda de la Drept", a amenintat ca-si va sfatui si celelalte staruri de care se ocupa, Jennifer Lopez si Renée Zellweger, sa nu mai lucreze cu Chanel.

Reprezentantii Chanel au caracterizat ca fiind exagerate reactiile din presa. Reese a trecut cu vederea "accidentul vestimentar" si a preferat sa vorbeasca despre planurile ei profesionale. Primul pe lista ar fi continuarea cu cea de-a treia parte a seriei "Blonda de la Drept" (Legally Blonde), insa cu o conditie: producatorii trebuie sa-i permita blondei sa-si etaleze calitatile vocale.