Deci, am observat asa: 1. ca exista National TV; 2. ca, in afara de reclame la Frutti Fresh, mai difuzeaza si filme; 3. ca afiseaza numele filmului in coltul din dreapta-sus al ecranului. Ceea ce (si, incepind de acum, ma voi referi numai la punctul 3) mi se pare o initiativa laudabila, avind in vedere ca e bine sa stie omul (in general) si telespectatorul (in special) la ce se uita, inclusiv in cazurile in care a prins filmul de la inceput.

Caci numele filmelor de mina a paispea pe care le difuzeaza postul fratilor Micula nu pot fi tinute minte mai mult de cinci minute. Te poti trezi pur si simplu, pe la jumate, ca ai uitat cum se cheama productia la care te uiti, ceea ce, sa recunoastem, e destul de inconfortabil si iti da sentimentul chinuitor ca pierzi timpul aiurea-n tramvai, cind ai putea sa faci ceva mult mai folositor, ca de exemplu sa muti pe OTV, unde macar poti priza oleaca de umor involuntar si o doza considerabila de absurd. De-aia zic: e bine. Si ar fi si mai bine daca ar incepe si aia de la Etno TV sa titreze manelele.

Sorana de la A.S.I.A. (haideti, va rog, nu-ncepeti cu strimbaturi arogante!) si-a deschis restaurant mediteraneean. Cu aceasta ocazie, a fost invitata la "Povestiri adevarate", varianta cabraliana. Cum nu putea sa vina singura, a venit insotita de colegele ei din trupa (liniste, acolo-n spate, lasati circotelile!). Daca tot au venit, fetele s-au apucat, pina la urma, si de o cintare.

Au cintat melodia "Sa-na-na" (sau, ma rog, "Sha-na-na"), ocazie cu care mi-am notat urmatoarele versuri (nu stiu ce naiba am, in ultima vreme ma preocupa versurile cintecelor): "Si cel mai mult imi place cind... sa-na-na/ cind imi zimbesti si... sa-na-na". Prin urmare, o sa-mi permit si eu urmatorul comentariu: Trupa A.S.I.A. ar face bine sa mai sai-lai-lai, nu de alta, dar ne-am cam ta-na-na-na-na de toate tra-la-la-urile ei.

L-am vazut pe Van Damme intr-un film, pe Antena 1. Juca dublu rol. Van Damme cu parul lung si cret era baiatul rau, iar Van Damme cu parul tuns periuta era baiatul bun. Gemeni juca asadar. Ceea ce a facut ca baiatul bun sa aiba o stringere de inima inainte de a-l omori, la propriu, in bataie pe baiatul rau. In conditiile astea, daca m-ar pune cineva sa aleg intre a fi Van Damme si a fi Papadopol, as alege sa fiu Papadopol.

Pai, el joaca tot doi frati gemeni, in telenovela "Pacatele Evei" de pe Acasa TV, dar, din cite am vazut eu, Papadopol 1 a luat bataie de la Papadopol 2 doar o singura data. In plus, diferentele dintre ei sint foarte mici: Papadopol 2 isi da cu gel, isi face tepi in cap si se imbraca mai cool, iar Papadopol 1 nu-si face tepi si se imbraca mai provincial. Deci n-are, nene, nici unul dintre ei parul lung si cret. Iar eu as muri daca as avea parul lung si cret.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.