Timp de doi ani, Raluca Tanase, blonda din trupa Bambi si Nicolae Mitea, fotbalistul lui Ajax Amsterdam, au trait o frumoasa poveste de iubire, cu vacante exotice si cadouri din cele mai scumpe.

Dupa ce in vara anului trecut cei doi s-au despartit, fiecare pretextand o serie de motive, in apropierea toamnei, Raluca si Nicky, asa cum il alinta cantareata pe fotbalist, formau iar un cuplu. Dar reinnodarea relatiei pare sa nu fi tinut prea mult, caci dupa Craciun "bambina" si fotbalistul s-au despartit din nou.

Raluca, una din "jumatatile" trupei Bambi, este acum din nou singura, intre ea si Nicolae Mitea survenind o noua ruptura. "Este adevarat ca m-am despartit de Nicky, anul trecut, dupa Craciun. Nu, motivul nu a fost infidelitatea, dar nu vreau sa mai comentez despartirea asta. Pur si simplu, relatia noastra s-a racit", ne-a declarat cantareata. Intrebata daca spera sa se mai impace si de data asta cu jucatorul lui Ajax Amsterdam si daca despartirea dintre ei este definitiva, Raluca se pare ca mai nutreste sentimente ascunse pentru fotbalist si ca nu prea stie ce vrea: "Nu stiu daca e definitiv... Nu stiu daca mai exista, din nou, cale de intoarcere... Dar acum sunt singura!", a mai adaugat blonda. Nicolae Mitea si Raluca de la Bambi trec acum printr-o a doua despartire.

Prima ruptura s-a produs in luna iulie a anului trecut, atunci cand Ralucai nu i s-a parut ca a fost indeajuns sprijinita de fotbalist in proiectele in care ea era implicata. Dupa ce Nicky si Raluca au stat vreo doua luni despartiti, cantareata a inceput din nou sa-l viziteze pe acesta in Olanda, la Amsterdam. Cea de-a doua despartire a Ralucai de Nicky a avut loc dupa Craciun, dar avand in vedere sentimentele profunde ale blondei fata de fotbalist e posibil ca in viitorul apropiat cei doi sa mai dea o sansa relatiei care i-a legat vreme de doi ani. In Olanda, surorile Bambi au inregistrat si cateva piese in colaborare cu niste producatori olandezi.

Daca fetele vor mai tine sau nu legatura cu acestia, avand in vedere ca nu se stie cand mai au drum in Olanda, Raluca ne-a declarat: "Noi am ramas in relatii bune cu producatorii de acolo, nu stim insa ce se va intampla anul asta...".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.