In acest weekend, fetita Ralucai Moianu, Mara Ilinca, a implinit un anisor, motiv de bucurie mare si de "rupere a turtei" in familia vedetei postului TVR 1. Duminica dupa-amiaza, la restaurantul Luisenhof, prezentatoarea emisiunii "Iarta-ma!", Raluca Moianu si sotul ei, doctorul Marius Ancuta isi aniversau fetita, alaturi de prieteni si familie.

40 de invitati, printre care si cuplul format din Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu (cea de-a doua pereche de nasi a micutei Mara Ilinca, caci Mugurel Vrabete si sotia acestuia, cei care au botezat-o, nu au putut fi prezenti, fiind plecati din tara), Vlad Enachescu, impreuna cu sotia si fiica, Natalia, venisera sa-i ureze "La multi ani!" fetitei Ralucai Moianu. Multe balonase, coifuri viu colorate, precum si bauturile, fie ele alcoolice sau nu, servite in biberoane, au facut deliciul petrecerii. Iar printesa serii, aniversata Mara Ilinca, a facut adevarate furori in rochia sa marca Arlechino.

A ales de pe tava cheile, pixul si cartea

Proba de incercare a serii a fost fara doar si poate ruperea turtei, precum si alegerea obiectelor de pe tava. Mara a intins mana fara sa stea prea mult pe ganduri la bani, insa la auzul strigatelor de bucurie ale martorilor s-a emotionat si i-a scapat... Cele trei obiecte alese de Mara in cele din urma au fost o carticica, un pix si o pereche de chei , semn ca, asa cum se spune in popor, micutei ii va placea invatatul si se va descurca in viata, fiind capabila sa deschida toate usile...


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.