Romanita si Adrian Iovan au planuri mari la inceput de an 2006. Romanita intentioneaza ca la inceputul lunii martie sa-si lanseze cartea autobiografica pe care a inceput sa o scrie dupa evenimentul din octombrie, cand sotul sau l-a impuscat mortal pe Bogdan Iancu, hotul care le-a intrat in casa.

O data cu lansarea cartii, si Adrian, sotul Romanitei, isi va vernisa prima expozitie de fotografie. Din 1982, Adrian face fotografii din avion, de la 10.000 de m altitudine. Pana acum are cateva mii de imagini realizate din avion, dintre care va face o selectie foarte riguroasa si doar cateva vor fi expuse.

"M-am gandit ca mi-ar placea ca o data cu lansarea cartii mele, care este dedicata sotului meu, si el sa expuna o parte din fotografiile lui pe care le-a realizat in cei 24 de ani de zbor. Sunt niste imagini absolut minunate".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.