Sorana Mohamad, veterana trupei A.S.I.A., si-a anuntat recent despartirea definitiva de Claudiu Patrascu, baiatul alaturi de care timp de doi ani a incercat sa aiba o relatie perfecta.

Vinerea trecuta, Sorana de la A.S.I.A., acum bruneta, si-a inaugurat cu mare fast restaurantul "Il Gambero Rosso", unde, pe langa colegele de trupa, a invitat mai multi apropiati, dar si ziaristi. Pentru ca s-a vehiculat ca fostul sau iubit Claudiu Patrascu i-ar fi cumparat cantaretei o parte din actiunile pe care aceasta le detine acum la restaurantul din centrul Capitalei, atunci cand a fost intrebata unde este Claudiu, pentru ca nu isi facuse aparitia la eveniment, Sorana a raspuns scurt si la obiect: "Ne-am despartit! Desi am reluat relatia cu Claudiu, aceasta nu a mers, asa ca amandoi am decis sa ne despartim definitiv…".

Timp de doi ani, cat au fost impreuna, Sorana si Claudiu Patrascu au avut parte de o iubire cu nabadai. S-au despartit si s-au impacat de tot atatea ori, pana cand au hotarat intr-un final ca nu sunt facuti unul pentru celalalt. In vara anului trecut, Sorana a fost parasita de Claudiu pentru manechinul Roxana Dita.

Cantareata declara atunci ca de fapt ea a fost cea care a pus punct relatiei pentru ca Patrascu era aventurier. Dupa o scurta perioada de timp, vedeta si-a invitat noul iubit, un tanar pe nume Andrei, in "Tonomatul DP2", emisiune prezentata pe atunci de Catalin Maruta. Cantareata intentiona in vara sa se lanseze cu Andrei in afaceri. Ba chiar acceptase la un moment dat provocarea de a se asocia cu Andrei in afacerile cu produse de cofetarie, iar sortimentul pe care vedeta isi concentra atentia era tortuletul numit "Deliciu Luana".

Sorana si Andrei s-au despartit insa la scurt timp dupa ce s-au cunoscut, deoarece inima cantaretei mai batea inca pentru Claudiu Patrascu. Cei doi s-au reintalnit la deschiderea unui club, unde ambii au devenit din nou parteneri, asa ca de atunci relatia lor s-a reinnodat, pana cand s-au despartit, se pare, definitiv, din motive de nepotrivire.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.