Printre vedetele rasfatate de la noi se numara si cele doua fete cu sex-appeal de la "Spicy", Lavinia si Doinita. Trupa in cauza a dat lovitura in 2003, cu melodia "Mi-e frica", care a fost, la vremea respectiva, una dintre cele mai fredonate piese ale sezonului estival. De atunci, bruneta si roscata, impresariate de agentia "Space Music", au reusit sa capteze atentia publicului dar, mai ales, a reprezentantilor sexului "tare". Au filmat videoclipuri la Cannes, Monte Carlo, Ibiza si la San Remo si s-au facut remarcate pe piata muzicala.

Printre concerte si imprimari, sexoasele domnisoare au destul timp si pentru distractie. In vacanta de iarna, Doinita si Lavinia au plecat, alaturi de cateva prietene bune, intr-o statiune montana de lux din Austria, semn ca iarna trecuta le-a placut foarte mult in Alpi, chiar daca roscata noastra si-a rupt acolo un picior. Cum era de asteptat, fetele noastre au profitat din plin de zapada si au schiat in voie, au mers la cumparaturi si la discoteca. Spre surprinderea tuturor, Doinita a uitat de accidentul de anul trecut si a schiat "pe rupte", fiind "capul tuturor rautatilor". Schioare impatimita, ea a castigat majoritatea concursurilor organizate pe partie, intre prietene. Timp de doua saptamani, "Spicy" & Co s-au distrat de minune, facandu-si chiar si prieteni printre turistii din statiunea respectiva. Cea mai frumoasa amintire a celor doua vedete este aceea a unei seri excelente intr-o discoteca in aer liber, pe partie. Impresionate de peisaj si de intreaga atmosfera, Lavinia si Doina intentioneaza ca in iarna urmatoare sa realizeze un videoclip chiar in Alpii austrieci.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.