Un sarut controversat face mai mult decat o mie de cuvinte si, “comis” cu persoana potrivita la momentul potrivit - adica in fata camerelor de luat vederi -, poate relansa cariere si revigora conturi bancare. Daca nu ne credeti pe cuvant, priviti instantaneele din aceasta pagina pentru a vedea cat de multe celebritati au recurs la saruturi pentru a (re)veni in atentia publica...

Anna Nicole Smith e foarte prietenoasa, lucru de care a-ncercat sa-l convinga si pe Danny DeVito. Intai a plantat pe buzele scundului actor un sarut lipicios, dupa care a decis sa-i faca cunostinta cu gemenii ei din sutien...Si Colin Farrell, si Maradona prefera femeile, asa ca nu stim ce i-a facut sa se sarute cu patima in fata camerelor de luat vederi. Poate... asa arata ei ca sunt incantati de cunostinta?

Courtney Love, vaduva lui Kurt Cobain si figura controversata la Hollywood (bea si se drogheaza constant), s-a afisat intr-o vreme cu o vedeta tv din Marea Britanie, Amanda De Cadenet. Joely Richardson (din "Prietenie pe muchie de cutit") a fost surprinsa "bot in bot" cu o femeie. "E prietena mea cea mai buna", s-a scuzat ea.

Selma Blair si Sarah Michelle Gellar au impartit un sarut lipicios in filmul "Cruel Intentions". Fanilor le-a placut atat de mult, incat le-au votat la premiile MTV. La Oscarurile din 2003, de bucurie c-a luat premiul pentru rolul din "Pianistul", Adrien Brody a plantat un "frantuzesc" pe buzele lui Halle Berry. Un an mai tarziu, gasindu-se pe aceeasi scena cu Brody, Charlize Theron a vrut sa preintampine un gest asemanator si a sarit la gura actorului.

Dupa albumul si filmele in care "s-a servit" fanilor goala-pusca, cea mai socanta aparitie a Madonnei a fost la show-ul live in care s-a sarutat cu Britney Spears si cu Christina Aguilera. S-a intamplat in 2003, la premiile MTV Video Music Awards.

RECIDIVA

Sarutul cu Britney "reincarcat", la cateva saptamani dupa premiile MTV. Nu stim ce crede logodnicul ei Matthew McConaughey, dar Penelope Cruz pare sa se simta atat de bine in compania femeilor...Angelina Jolie, intr-un moment de tandrete cu blonda Peta Wilson, vedeta serialului "Nikita"...

Liv Tyler nu are inclinatii homosexuale, dar Drew Barrymore, bisexuala declarata, cu siguranta a simtit fiori cand a sarutat-o pe frumoasa fiica a lui Steven Tyler. Laura Dern, predecesoarea Angelinei Jolie in patul lui Billy Bob Thornton, a vrut sa testeze si ea buze de femeie si a gasit-o disponibila pe actrita Amy Yasbeck. Brooke Shields + actrita de comedie Lea DeLaria


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.