Clubul Roman de Presa va organiza in luna februarie a acestui an cea de-a sasea editie a Galei Premiilor Clubului Roman de Presa, urmand sa fie premiate cele mai bune materiale jurnalistice publicate in intervalul 1 octombrie 2003 - 31 decembrie 2004, conform unui comunicat remis Mediafax. Pentru aceasta editie a evenimentului, CRP a anuntat un numar record de categorii, cele mai multe dintre ele in premiera.

Categoriile premiilor Clubului Roman de Presa din acest an sunt:
Presa scrisa: stire de agentie, editorial, ancheta, reportaj (inclusiv fotoreportaje); Radio: emisiune de stiri, talk-show; Jurnalism IT (se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare: presa scrisa, radio, televiziune, presa electronica); Jurnalism economic (se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare); Jurnalism cultural (se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare); Interviu (se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare); Jurnalism sportiv (se pot inscrie materiale, indiferent de tipul de suport utilizat pentru publicare); In concurs se pot inscrie toti autorii de articole, reportaje si comentarii din presa scrisa, autorii de stiri, reportaje, documentare, eseuri radio sau TV, cu materiale publicate sau difuzate intr-unul din mediile de comunicare nationale sau regionale. Pentru fiecare sectiune se vor face trei nominalizari si se va acorda un singur premiu, in valoare de 1.000 dolari.

De asemenea, pentru al doilea an, CRP acorda Premiul "Dumitru Tinu" unei societati de presa romane, pentru rezultate deosebite in anul 2004. Juriul care va desemna castigatorul va fi compus din membrii Comitetului Executiv al CRP, care vor selecta trei nominalizati si ii vor propune Consiliului de Onoare spre decizie. Premiul va fi compus dintr-un trofeu, o diploma si echivalentul in lei a 5.000 dolari (suma impozabila). Fisele de inscriere, alaturi de informatii detaliate privind regulamentul de concurs si procedurile de inscriere sunt disponibile pe pagina de Internet a CRP, la adresa http://crp.digiro.net. Data-limita pentru inscrierea in concurs este 31 ianuarie 2005.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.