Dupa aflarea vestii ca va fi taticul unei fetite, Adrian a sarbatorit impreuna cu Consuelo la Torino si au inceput sa refaca lista de nume pentru primul lor copil.

Consuelo a propus Maria Beatrice, Sofia sau Adriana. Fotbalistul a adaugat pe lista si Vanessa, un nume exotic. Ei spun ca pana la sfarsitul lui aprilie au tot timpul sa se decida.

Vestea despre micuta a adus multa bucurie si in familia tinerei mamici din Republica Dominicana si a fost sarbatorita ca atare, cu o petrecere la Santo Domingo. Leo Matos Berrido, tatal frumoasei brunete, va deveni bunic pentru a treisprezecea oara, el avand deja sapte nepoti si cinci nepoate, cu varste cuprinse intre trei luni si saisprezece ani.

Si la Pitesti parintii lui Adi Mutu au sarbatorit evenimentul. "Va fi a doua nepotica a noastra si suntem foarte fericiti. Adrian isi dorea mult o fetita, pentru ca are deja un baiat. Ne-a luat prin surprindere rezultatul ecografiei si pe mine, si pe sotul meu, pentru ca eram convinsi ca vor avea gemeni, dupa cum s-a dezvoltat Consuelo. Nu s-a ingrasat, dar are o burtica foarte proeminenta pentru stadiul in care se afla sarcina. La ecografia din iarna parea baietel, dar rezultatul era incert", ne-a spus Rodica Mutu. Si Laura, sora lui Adrian Mutu, are o fetita de aproape 5 anisori.

Nasii viitorilor parinti, Mihaela si Nicu Gheara, au trecut deja la planurile pentru botez. "Daca fetita se va naste in aprilie, atunci botezul va fi cel mai probabil in toamna. Depinde si de cum are Adrian meciurile. Noi nu avem preferinte de nume. Cum vor ei sa-i spuna noi suntem bucurosi. Copilul sa fie sanatos. Vom incepe pregatirile de botez dupa ce se va naste", ne-a spus nasul.

Parintii fotbalistului sunt fericiti ca Adrian si Consuelo le vor darui o nepotica

Rezultatul ecografiei a pus pe jar presa din Romania

Joi, 12 ianuarie. La pranz, in Romania ajunge vestea ca Adrian si Consuelo au aflat sexul copilului. Prietenii fotbalistului se pregatesc de petrecere: "E baiat", le spun ei ziaristilor care, fortati de faptul ca sotii Mutu aleg sa nu mai raspunda la telefon, apeleaza la surse "colaterale". In jurul orei 18.30, surse de data aceasta din anturajul nasului Nicu Gheara anunta triumfatoare: "E fetita". Ecografia a fost refacuta de cinci ori pentru un rezultat sigur. Televiziunile au noroc si apuca sa refaca stirea pentru buletinele de stiri de la ora 19.00. Si "Libertatea" a fost nevoita sa refaca in jurul orei 19.00 prima pagina. Acest lucru s-a intamplat dupa ce o parte din tirajul zilei de vineri (510.000 de exemplare) apucase insa sa vada lumina tiparului continand prima informatie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.