Viata m-a pus - ca asa e ea, stranie - in situatia de a asculta o melodie a trupei "Sexxy". Pentru neinitiati, trupa cu pricina e compusa din doua domnisoare: una blonda si una bruneta. Cea bruneta nu vorbeste mai deloc atunci cind e invitata in diverse emisiuni. Pentru ca, evident, nu are absolut nimic de spus. Cea blonda, in schimb, vorbeste destul de mult, in ciuda faptului ca nici ea nu are absolut nimic de spus. Spuneam, asadar, ca viata - ca asa e ea, ciudata - m-a adus in situatia destul de dificila de a asculta o piesa a trupei "Sexxy". N-a fost usor, recunosc. Pina la urma insa, sint multumita ca s-a intimplat asa. Pentru ca, daca nu ascultam piesa aia, n-as fi retinut niciodata emotionanta, tulburatoarea, cutremuratoarea formula "dragostea mea, un parfum in vint". Voua cum vi se pare? Hai, nu mai strimbati din nas, mofturosilor, elitistilor, patapievicilor care sinteti! Mie mi se pare chiar misto.

Printre altele, fiindca te trimite cu gindul la alte definitii ale dragostei. Definitii gen "dragostea mea, o nuca-n perete", "dragostea mea, o bita-n balta", "dragostea mea, un muc in fasole" sau - de ce nu? - "dragostea mea, un rahat in ploaie". Imi cer scuze, poate am fost putin nepoliticoasa. Va asigur insa ca am fost cit se poate de sincera. Cred in arta adevarata! Pa!

I-am prins. Ne-au pacalit ca pe ultimii fraieri. Ne-au imbrobodit, ne-au imbobinat, ne-au trombonit. E vorba de cetatenii care se ocupa de telenovela "Lacrimi de iubire" de pe Acasa TV. De indivizii care l-au omorit pe Florin Piersic in episodul al doilea si, dupa alte citeva zeci de episoade, l-au readus in distributie, sub forma unui frate geaman al mortului. De fapt, daca stau sa ma gindesc bine, poate nici nu ne-au pacalit. Astea or fi conditiile in care sint obligati sa lucreze, saracii. Poate dom’ Piersic vine la filmari doar cind i se da liber de la OTV, iar scenaristii sint nevoiti sa improvizeze in functie de programul dumnealui. E extrem de ocupat citeva luni (se chinuie s-o convinga pe Marga Barbu sa vina la "Piersicile lui Florin"), pac, il omoara in "Lacrimi de iubire".

Se elibereaza brusc si intempestiv, il baga la loc in film, ca frate geaman al celui mort. Iar intervin niste probleme (tre’ sa filmeze citeva reluari de la OTV, ca aia n-au, in toata televiziunea decit doua casete si sint nevoiti sa filmeze din nou reluarile) si nu mai are vreme sa presteze, pac, il omoara, in "Lacrimi de iubire", si pe fratele geaman. Revine omul la filmari, isi amintesc scenaristii ca a fost nascut din tripleti. Il ameninta OTV-ul cu concedierea si lasa balta "Lacrimi de iubire", da coltul si tripletele. Ii da Dan Diaconescu vacanta, mare chestie, parca nu pot scenaristii sa pretinda ca tripletele a avut moarte clinica...


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.