Felul in care se imbraca Britney Spears este considerat “dezastruos”, ceea ce o plaseaza in fruntea temutului si controversatului clasament al “celor mai prost imbracate femei din 2005”, realizat de un critic american de moda, relateaza AFP.

Britney Spears , 23 de ani, "adepta a haosului vestimentar, seamana cu o Lolita decazuta", afirma criticul cunoscut sub pseudonimul de "Mr. Blackwell". El sustine ca stilul vedetei nu se potriveste deloc cu noul statut de mama.

Temutul critic al vestimentatiilor vedetelor, considerat drept "o institutie hollywoodiana", a criticat-o si pe starleta Jessica Simpson , pe care o sfatuieste sa "isi concedieze stilistul si sa divorteze de croitorul ei". El a spus despre Eva Longoria , starul din serialul "Neveste disperate", ca are un cap dragut, dar ca are gusturi oribile".

Mr. Blackwell o mai roaga pe diva Mariah Carey, care a adoptat in ultima vreme decolteuri adanci si fuste extrem de scurte, sa se arate mai pudica: "Lumea iti aplauda emanciparea muzicala, dar ai mila si lasa-ne doar sa ne imaginam cum arata corpul tau".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.