Imi pare extrem de rau ca am pierdut reluarea unei editii cabraliene a emisiunii "Povestiri adevarate", in care s-a povestit despre cum fosta amanta a lui Guta, Sorina, cu care acesta a stat sase ani, si-a gasit iubirea vietii, in persoana unui vechi prieten. Imi pare rau, repet, c-am pierdut-o, dar voi avea grija sa nu mai pierd o eventuala emisiune despre soacra lui Adi Minune care si-a descoperit barbatul vietii in persoana unui cuscru al lui Florin Salam divortat de amanta din copilarie a lui Vali Vijelie. Nu in ultimul rind, mi-ar placea sa aflu ce s-a intimplat cu celelalte amante ale lui Guta, ca doar n-a avut-o doar pe Sorina. Vreau sa stiu daca ele si-au refacut viata si mai ales cu cine. Mersi!

In "Psycho", difuzat de Pro Cinema acum citeva zile, am intilnit traducerea "m-a plesnit plinsul". Mi s-a parut interesanta. Nu stiam decit de "m-a busit plinsul", "m-a umflat plinsul" si "m-a podidit plinsul". Astept traduceri noi, gen "m-a trasnit plinsul", "m-a lovit plinsul", "m-a izbit plinsul", "m-a trosnit plinsul", "m-a pocnit plinsul", "m-a altoit plinsul" si - de ce nu? - "m-a explodat plinsul".

Dan Diaconescu s-a ocupat luni seara de rapirea, violul si uciderea fetitei din Iasi. Are omul un noroc la crime ceva de speriat. Voi reveni, probabil, cu subiectul, dar pina atunci vreau sa va spun ce SMS a trimis o telespectatoare: "Fetita nu merita sa moara. Criminalului sa-i fie rusine!". Tare nu? Dar parca si mai tare ar fi fost daca zicea: "Fetita nu merita mai mult de un viol. Criminalul sa nu mai aiba voie la computer o saptamina! Hai, doua".

Potpuriul de secvente extrase din Revelioanele vechi ale Antenei 1 si prezentate de Paula Chirila si Roxana Ionescu l-a adus in fata telespectatorilor si pe Vali Vijelie. Acesta a rememorat, impreuna cu Roxana Ionescu, o secventa in care el cinta o manea, iar ea iesea dintr-un tort, cu sinii goi si inscriptionati cu numarul 2005 (v-ati prins, era vorba de Revelionul 2005). Cu prilejul acestei rememorari, Vijelie a balmajit dupa cum urmeaza: "Mi s-a indeplinit visul la un cintec care l-am facut…". Va intereseaza visul lui Vijelie? Intreb pentru ca sint dispusa sa vi-l explic intr-un limbaj pe care sa-l inteleaga si manelistul. Sau mai ales el. Deci visul care l-a visat Vali Vijelie, visul la un cintec al lui care l-a facut el ca sa-l cinte, era sa vina "moda OK", ca barbatul sa aiba el mai multe femei, adica sa aiba doua amante si o nevasta. Care sa le aiba el. A, nu va interesa visul lui Vali? In cazul asta, ma scuzati ca v-am plictisit. Daca, insa, pe viitor, va vor preocupa visele lui Vijelie, dati-mi doar un un singur semn si vi le voi impartasi cu promptitudine. O sa le aflu, oricum, pe toate de la televizor si ar fi pacat sa le tin doar pentru mine.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.