Hollywoodul pare hotarat sa exploateze la maximum potentialul romanilor, pentru ca productiile filmate aici sa fie cat mai reusite.

Un exemplu graitor in acest sens este gestul regizorului filmului "Bloodrayne", Uwe Boll, care a apelat la serviciile unor prostituate din Romania pentru a filma o scena fierbinte.

Motivatia lui Boll a fost una strict financiara: el a ales sa lucreze cu "profesioniste", pentru ca serviciile oferite de acestea erau mult mai ieftine decat ale unei actrite. Fetele nu au avut nici o problema in a se dezbraca, mai ales ca urmau sa apara intr-unul dintre cele mai mediatizate filme americane de groaza ale inceputului de an 2006.

Interesant este ca actorul care le-a "dat replica" fetitelor a fost chiar Meat Loaf , o adevarata legenda vie a muzicii rock. Uwe Boll a dezvaluit secretul chiar la Festivalul International de Film de la Stockholm, care a avut loc in luna noiembrie a anului trecut. "A fost una din cele mai amuzante secvente din platou", a adaugat acesta, refuzand sa dea mai multe amanunte despre delicatul moment prin care a trecut rockerul.

Filmul "Bloodrayne" e o poveste despre o vanatoare de vampiri, care are loc in Transilvania secolului al XVIII-lea, avandu-i in distributie pe Kristanna Loken, Michelle Rodriguez, Michael Madsen, Billy Zane, Geraldine Chaplin si Ben Kingsley. Productia a avut un buget estimat la 25 milioane de dolari si a avut premiera in SUA pe 4 ianuarie.

Producatorii se asteapta ca incasarile sa depaseasca aceasta suma inca din prima luna, pelicula fiind spectaculoasa si beneficiind de o publicitate extraordinara. Filmarile au avut loc in mai multe locatii din Romania, printre care si Castelul Bran.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.