Adrian Enache si-a recunoscut copilul pe care il are cu Iuliana Marciuc.

Micutul poarta si in certificat numele David Mihnea Enache! Baietelul celor doi are acum doua luni, iar Adrian Enache isi viziteaza periodic fiul. Numeroase persoane ne-au confirmat prezenta lui la locuinta Iulianei si a fiului lor.

Telenovela ai carei protagonisti sunt Iuliana Marciuc si Adrian Enache continua. Cei doi se iubesc de mai bine de zece ani. Desi Adrian Enache si-a propus de mai multe ori sa divorteze de sotia sa, Corina, pana acum nu s-a tinut de cuvant, neavand taria de a face pasul decisiv.

Pe baietel il cheama David Mihnea Enache

Unii spun ca sotia n-a fost de acord cu divortul, pe motiv ca au impreuna o fetita - Diana, de 9 ani -care ar putea suferi pe urma despartirii lor. Situatia s-a complicat si mai mult in momentul in care Adrian s-a trezit tatal unui baietel de toata frumusetea, nascut de iubita lui, Iuliana Marciuc, in prima jumatate a lunii noiembrie 2005. Vedeta Televiziunii Romane a nascut prin cezariana la Spitalul Elias din Capitala. In timp ce Iuliana il aducea pe lume pe micutul David Mihnea, tatal acestuia, Adrian Enache, se afla intr-un turneu in Israel.

Asa se face ca interpretul nu si-a vazut baiatul decat la intoarcere, la trei saptamani de la nastere. Adrian le vorbea apropiatilor si prietenilor sai despre fiul sau inca de cand acesta se mai afla in burtica mamei lui. Va reamintim ca, in vara anului trecut, la ziua de nastere a Iulianei, sarbatorita la hotelul Astoria din Eforie Nord, Adrian a dedicat o piesa "eroului din burtica iubitei mele", spunand acest lucru la microfon.

De cand s-a nascut David Mihnea, Adrian se straduieste sa stea cat mai mult timp cu el. De asemenea, vecinii Iulianei il vad venind des pe Adrian la Iuliana si fiul lor. In ceea ce o priveste pe Corina Enache, (inca) sotia lui Adrian Enache, ea spune ca nu stie despre existenta copilului. Noua insa, sursele din Primaria sectorului 1 ne-au spus ca Adrian Enache si-a recunoscut oficial copilul la cateva zile dupa ce a venit din Israel, acesta fiind inregistrat cu numele de David Mihnea Enache. Situatia a fost confirmata si de Adrian Toma, directorul de la Starea Civila din cadrul Primariei sectorului 1 din Capitala, cel care a fost de fata si a inregistrat certificatul micutului atunci cand interpretul s-a dus sa-si recunoasca fiul. "L-a recunoscut! Asta-i tot! Adrian Enache a venit la primarie dupa turneul din Israel si si-a recunoscut copilul in certificatul de nastere. Ne cunoastem... a venit aici... Cam asta e...", ne-a declarat Toma.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.