Claudiu Mirica a debutat ca actor in filmul "Sweeney Todd", o productie BBC realizata anul trecut in Studiourile MediaPro din Buftea.
Filmul a fost difuzat, in premiera, in Marea Britanie, de BBC One. In acest film, Claudiu apare gol intr-o scena de sex cu actrita Essie Davis, cunoscuta pentru rolurile sale din "Matrix Reloaded" si "Fata cu cercel de perla". Rolul sau este de amant al doamnei Lovett, care sfarseste prin a fi omorat de catre barbierul Sweeney Todd (un personaj legendar, asemenea lui Jack Spintecatorul), interpretat de celebrul actor britanic Ray Winstone. Claudiu a acceptat deja un al doliea rol intr-o productie americana pentru care va filma in aceasta primavara. Pe plan muzical, solistul va reveni in curand cu un nou videoclip, care va promova primul sau album realizat dupa plecarea din trupa Stigma.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.