Printre ei se numara Faria Alam, care a devenit celebra in urma scandalului sexual in care a fost implicat selectionerul Angliei Sven-Goran Eriksson, baschetbalistul Dennis Rodman (foto), modelul Jodie Marsh, actrita Rula Lenska, Traci Bingham ("Baywatch"), Pete Burns (Dead or Alive), parlamentarul George Galloway (care s-a opus vehement razboiului din Irak) si entertainerul Michael Barrymore. Singura concurenta necunoscuta este Chantelle. Rolul ei este cel de a-i convinge pe ceilalti ca este o personalitate.

La intrare in casa Big Brother, parlamentarul Galloway nu a ezitat sa il atace pe Tony Blair. "Tony Blair va avea o dilema, pentru ca simt ca va dori sa ies mai repede pentru a nu repurta o noua victorie. Pe de alta parte, cata vreme voi fi aici, el nu va avea probleme", a spus acesta.

Un alt personaj controversat este Michael Barrymore, prezentatorul de la ITV care a fost nevoit sa plece in Noua Zeelanda, dupa ce Stuart Lobbock a fost gasit mort in piscina sa. Primele trei editii ale show-ului "Celebrity Big Brother" au fost castigate de Bez (Happy Mondays), Mark Owen si Jack Dee. Prezentatoarea celei de-a patra editii este Davina McCall.