Cea de-a 78-a ceremonie de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc pe 5 martie la Los Angeles, se anunta plina de surprize.

Un actor debutant, in varsta de 31 de ani, va incerca sa resusciteze, in acest an, faimosul show de televiziune. Stewart va avea o sansa grea.
El va trebui sa tintuiasca in fotolii cinefilii inraiti, care, dupa aflarea filmelor nominalizate, simt nevoia sa schimbe canalul sau cel putin asta sustin, dovedesc statisticile de audienta a editiilor trecute.

Spre deosebire de alte gazde obisnuite ale Oscarurilor, ca Bob Hope sau Billy Crystal, Stewart, care a renuntat la numele de Liebowits pentru ca "suna prea a Hollywood", nu are o filmografie bogata si este un nume relativ necunoscut pentru multi americani. Printre filmele in care a aparut se numara "Big Daddy", "Half Baked" si "Death to Smoochy". Billy Crystal, care a prezentat Oscarurile de opt ori, a refuzat propunerea producatorilor de a gazdui si editia din acest an. Au mai fost vehiculate numele lui Steve Martin si Whoopi Goldberg ca posibili prezentatori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.