Cantaretul britanic Robbie Williams a declarat, intr-un interviu acordat unui saptamanal german, ca este satul de industria muzicala si se gandeste serios sa aleaga alta cariera.

Pentru ca aschia nu sare departe de trunchi, Robbie s-a gandit sa urmeze exemplul tatalui sau si sa devina actor de comedie.
Cel care a devenit celebru datorita trupei Take That s-a gandit ca noua cariera il va ajuta sa-si schimbe imaginea, de individ depresiv incapabil sa se bucure de viata, pe care i-a construit-o presa.

"Tatal meu a fost comedian timp de mai multi ani si poate ca intr-o zi voi fi si eu unul", a afirmat starul.
"De cativa ani opinia publica si-a format o imagine despre mine pe care n-am putut-o intelege niciodata. Repeta la nesfarsit ca as fi un tip depresiv si trist, care abia reuseste sa se dea jos din pat", s-a plans Williams. Conflictul dintre cantaret si presa este deja cunoscut, mai ales ca, la sfarsitul anului trecut, Robbie a obtinut despagubiri importante, dupa ce a dat in judecata mai multe publicatii care au sustinut ca el ar ascunde faptul ca ar fi homosexual.
"Mass-media nu se mai satura sa spuna ca nu ma pot bucura de viata, ca nu pot fi fericit, ca sunt o persoana oribila, ca nu stiu sa cant sau ca sunt homosexual!", a mai spus vedeta.

Desi si-a declarat inclinatia spre actorie, Robbie Williams nu poate renunta la profesia care l-a consacrat. Astfel el va sustine anul acesta un turneu in care il va insoti cel mai bun prieten al sau, Jonathan Wilkes, de care nu se poate desparti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.