Tanara actrita si cantareata Lindsay Lohan, cea care a jucat alaturi de Jamie Lee Curtis in pelicula de succes "Freaky Friday", s-a hotarat sa puna capat speculatiilor aparute in presa americana, conform carora a suferit de tulburari ale comportamentului alimentar.

Pentru ca a pierdut spectaculos in greutate, vedeta nu a mai putut ascunde faptul ca e bulimica, ba chiar a recunoscut intr-un interviu ca, ocazional, a consumat si droguri pe fondul unor relatii conflictuale cu tatal ei, pe care l-a descris drept violent si instabil. Tanara a suferit de bulimie si tulburari psihice. "Ma imbolnaveam din cauza consumului nervos", a declarat Lindsay Lohan, care a devenit dintr-o adolescenta plinuta o diva demna de covorul rosu.
La 19 ani, Lohan se bucura de statutul de vedeta datorita unor filme precum "Confessions of a Teenage Drama Queen", "Freaky Friday" si "Herbie Reloaded", insa succesul a adus cu el si perturbari de atitudine, Linsday fiind o impatimita a cluburilor de noapte si a magazinelor de moda, unde cheltuieste sume fabuloase. Actrita a mai marturisit ca a cheltuit pana la 100.000 de dolari intr-o singura zi de cumparaturi.

Lohan i-a asigurat insa pe fani ca incercarile prin care a trecut au facut-o mai puternica. Ea va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane intr-un film de Robert Altman, "A Prairie Home Companion".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.