Saptamana trecuta, in mare secret, s-a hotarat viitorul uneia din putinele trupe de succes, Blondy. in vreme ce zeci de formatii se lupta sa prinda o raza de popularitate, Andreea Banica si Cristina Rus risipesc prosteste succesul, semnand despartirea lor. "Blondy va merge mai departe", e declaratia saraca si plina de semne de intrebare pe care au lansat-o atat managerul, Radu Groza, cat si impresarul grupului, Lucian Mitrea. intr-adevar Blondy va merge mai departe, insa, va spunem noi, intr-o alta formula. Cu o alta blonda, dar, cel mai sigur, doar cu Andreea Banica in componenta, pentru ca cealalta membra, Cristina Rus, se "rupe" de formatie.

Fetele nu mai comunica una cu cealalta

La baza despartirii a stat incapacitatea fetelor de a mai comunica, mai ales in ultimul an, situatie ce a fost tinuta sub control, cu chiu cu vai, doar datorita managementului si impresarilor din spatele grupului. Un alt motiv il reprezinta apropierea existenta dintre impresarul Lucian Mitrea si Andreea, logodnica lui, lucru bine cunoscut de multa lume. Relatie partinitoare si in dezavantajul Cristinei Rus, mai ales cand e vorba de primirea banilor cuveniti. Dar cat s-a plans Cristina de atmosfera si situatia ei grea din Blondy, sambata trecuta, in mult asteptata zi in care trebuia sa-si clarifice situatia, blonda clujeanca a preferat sa nu se prezinte la intalnire. Nici ea, nici avocatul ei. Contractul Cristinei cu cei ce detin titulatura de Blondy, Lucian Mitrea, in calitate de impresar si Radu Groza (manager) a expirat de mult, iar prelungirea sa va lua sfarsit pe 20 februarie, data ultimei intalniri dintre cele doua parti. insa aceasta va fi formala, caci Cristina nu va mai canta in Blondy. Motiv pentru care partile au ajuns sa se intalneasca si confrunte in prezenta avocatilor. Blondy a aparut ca o alternativa la trioul Exotic. Plecarea Andreei Banica din trio si asocierea ei cu Cristina, care canta in grupul Sing Sing BB, a dus la formarea Blondy.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.