Marcata de tragedia produsa de valurile tsunami, vedeta TV Andreea Marin se duce in Thailanda. Ea doreste sa filmeze un nou documentar despre paradisul turistic distrus de furia naturii, expeditia urmand a fi sponsorizata, dupa toate probabilitatile, de omul de afaceri Ion Tiriac.

Andreea Marin se pregateste pentru o noua provocare din viata ei. Zana "Surprizelor" intentioneaza sa plece in Thailanda, tara in care a si realizat un documentar vara trecuta, pentru a vedea, pe viu, cum stau lucrurile pe taramurile pustiite de valurile tsunami.

Va realiza un nou documentar

Conform ultimului numar al revistei "Story", Andreea Marin a hotarat, impreuna cu conducerea TVR, sa se deplaseze in tara in care a filmat documentarul "Academia de turism". Dorinta vedetei este aceea de a prezenta telespectatorilor romani ce s-a ales din paradisul turistic si, de ce nu, sa-i determine pe cat mai multi oameni sa doneze bani pentru sinistrati.

Dupa cum banuiti, calatoria va fi in interes de serviciu, deoarece va fi urmata de un nou film documentar. Nu se stie, inca, daca acesta va fi construit pe baza imaginilor recente din Thailanda sau daca se va alege varianta unei paralele socante intre raiul de pana acum si infernul de dupa valurile uriase.

Aceeasi echipa la fata locului

"Noul proiect se va desfasura sub auspicii mult mai sumbre, intr-o tara care se afla in doliu national si inca isi plange cei peste 4.000 de morti. Cel mai probabil, Andreea ii ramane fidela vechiului partener de aventura, Calin Vrabie, cu care a colaborat la toate proiectele de acest gen. Impreuna cu acesta a escaladat Kilimanjaro, a vizitat Thailanda si a filmat in Cuba", relateaza "Story", care mai specifica si faptul ca Andreea Marin a contactat biroul Unicef din Romania pentru a i se alatura in acest demers.

In plus, se pare ca Ion Tiriac va fi, cel mai probabil, personajul care ii va sponsoriza deplasarea in Thailanda.

A initiat 'Ajutor pentru ASIA>>

Andreea Marin a inceput o campanie fara precedent in Romania, pusa in practica in parteneriat cu TVR. Vineri , 7 ianuarie, de Sf Ion, vedeta Surprizelor a initiat "Ajutor pentru ASIA", in care Andreea face un apel catre toti romanii care vor sa dea un ajutor cat de mic victimelor puternicului cutremur care a avut loc in Asia la sfarsitul anului trecut. Trebuie mentionat ca, imediat dupa ce aceasta campanie a luat startul, telefoanele au si inceput sa sune incontinuu, o multime de romani donand bani pentru a-i ajuta pe oamenii din zonele sinistrate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.