Presedintele Traian Basescu si-a scos sotia marti seara la restaurantul “Jaristea”, unde au luat o cina romantica.

Desi presedintele Basescu si-a facut aparitia in local la ora 22.00, o parte din garzile de corp ale acestuia s-au postat in restaurant inca de la ora 21.00.

Martori oculari ne-au povestit ca Traian Basescu a beneficiat de protectia a sase bodyguarzi. Pana la sosirea presedintelui, acestia au scotocit cu discretie prin tot restaurantul, spre disperarea chelnerilor, inclusiv in bucataria de la "Jaristea".

Dupa ce s-a salutat cu toti cei prezenti in restaurant, Basescu s-a asezat la masa cu sotia sa si nu s-a mai ridicat decat pentru a dansa cu ea si mai tarziu cu patroana restaurantului, Laura Nicolau. Profitand de prezenta presedintelui, aceasta din urma s-a intins la povesti cu el.

Cei prezenti in acea seara la restaurant nu au putut sa nu remarce ca presedintele si sotia lui erau imbracati extrem de elegant.

Cei doi au comandat cateva feluri de salate si placinta cu dovleac, mere si branza, iar la capitolul bauturi, Basescu a preferat vinul casei. Nota s-a ridicat la doua-trei milioane. Programul artistic al serii a fost asigurat de Taraful Echipajul Luceafarul compus din Mieluta Bibescu, Viorel Fundament, Leonard Iordache. Au mai punctat muzical Doru Tufis si Natalia Usenko, o cantareata de opera.

In local Basescu a dat nas in nas cu cativa experti parlamentari, dar si cu Doina Levintza si cu Iuliana Marciuc, cu care s-a salutat si totodata s-a conversat indelung. Basescu s-a dovedit la curent cu cancanurile lumii mondene autohtone, intreband-o pe Iuliana cum se simte baietelul ei, care are trei luni. Iuliana a profitat de ocazie si s-a scotocit in geanta pentru a-i arata lui Basescu fotografii cu micutul.

Din momentul in care cuplul prezidential a intrat la "Jaristea", in local nu a mai avut nimeni acces. Dansatorii, responsabili cu intretinerea atmosferei, nu au avut permisiunea sa danseze nici cu presedintele tarii, nici cu sotia acestuia.

Cand Maria Basescu s-a indreptat catre toaleta, presedintele a insotit-o pana la usa si a asteptat-o acolo.
La miezul noptii, cei doi soti au parasit restaurantul in aplauzele celorlalti meseni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.