Un prieten al cuplului a declarat pentru publicatia britanica "News of the world" ca Angelina si Brad vor deveni parinti in acest an. Pentru ca sarcina are doar cateva saptamani, nu a fost confirmata oficial de celebrul cuplu, insa Angelina a facut deja, in secret, o ecografie la un spital din Santa Monica (California).

Desi, chiar de la inceputul relatiei, paparazzi le-au urmarit fiecare miscare, se pare ca de data aceasta au fost pacaliti. Protagonistii peliculei "Mr. & Mrs. Smith" s-au comportat ca niste adevarati agenti secreti si au reusit sa se strecoare in spital fara sa atraga atentia asupra lor.
Apropiatii cuplului au intuit fericita veste datorita faptului ca Brad e mai atent ca niciodata cu Angelina si a devenit foarte protector. Chiar si colegii de platou ai Angelinei, de la cel mai recent film, "The Good Shepherd" cu Matt Damon si Robert De Niro, au observat ca trebuie schimbata garderoba Angelinei, pentru ca a devenit neincapatoare.

La cei 42 de ani, Brad Pitt si-a mai exersat calitatile de parinte cu cei doi copii adoptati ai iubitei sale, Maddox de 4 ani si Zahara de 10 luni, insa cel de-al treilea Jolie-Pitt este primul copil biologic al cuplului.
La sfarsitul lui 2005, Brad a incheiat toate formalitatile pentru a deveni parintele legal al celor doi copii, ei purtand astfel numele Jolie-Pitt. Brad a divortat anul trecut in octombrie de Jennifer Aniston, iar Angelina, la 30 de ani, a fost casatorita de doua ori, insa acest lucru nu-i impiedica pe frumosii Hollywood-ului sa-si mai incerce o data norocul intr-ale casniciei. Desi cele doua staruri au declarat ca nu au nici o intentie sa-si oficializeze relatia, Brad Pitt a fost zarit intr-un magazin achizitionand un inel Cartier.

Se pare ca vestea maternitatii a deteminat-o, insa, pe Angelina Jolie sa amane nunta pana dupa nasterea primului ei copil, pentru a fi o mireasa supla.
Se pare ca starurile de la Hollywood vor face cariera si in schimbatul scutecelor, pentru ca Brad Pitt si Angelina Jolie nu sunt singurii care asteapta un copil in 2006.

Fericitului grup care asteapta bebelusi vedeta i s-au adaugat Gwyneth Paltrow si sotul ei care asteapta cel de-al doilea copil, Brooke Shields si sotul ei, scriitorul Chris Henchy, Tom Cruise si mai tanara sa logodnica, Katie Holmes, castigatoarea premiului academiei, Holly Hunter si sotul sau, care asteapta gemeni si pop-starul Gwen Stefani si sotul, chitaristul Gavin Rossdale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.