Trupa Morandi a revenit in tara dupa cateva zile petrecute in Bulgaria. In formula completa, insotiti de dansatoare, cei cinci baieti, deja celebri in randul fanilor bulgari, au sustinut la Sofia un concert special.
Este a doua oara cand trupa se afla in Sofia, dupa ce, la inceputul lunii noiembrie, au cantat la deschiderea Clubului 18+, unul dintre cele mai moderne locuri de distractie din capitala bulgara.

Concertul, ce a facut parte din cadrul initiativei "Craciunul bulgar", a fost difuzat in direct de televiziunea nationala si a avut o audienta de peste 2 milioane de telespectatori.

Show-ul a avut loc la Opera din Sofia, iar presedintele Bulgariei, Georgi Parvanov, a fost de fata.
Doua piese le-au fost suficiente pentru a-si incalzi publicul, atmosfera fiind destul de sobra, pana in momentul in care ei au urcat pe scena. Motivul pentru care trupa Morandi a luat avionul spre Sofia a fost atat promovarea albumului "Reverse", cat si cauza sustinuta de concert - strangerea de fonduri pentru copii bolnavi, Marius Moga fiind un sustinator al proiectelor sociale de acest tip.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.