Duminica seara, de Craciun adica, pe Antena 3 a avut loc, sub genericul "Primiti cu Columbeanu?", o discutie cu Virinel Columbeanu si iubita lui, Monica, proaspat ajunsa la majorat. Asa am aflat ca Monica a primit cadou de la Mosul (Alo, cum care Mosul? Virinel, normal!) un Mercedes nu stiu de care. Tot cu aceasta ocazie ni s-a adus la cunostinta faptul ca Monica i-a cazut rapid in brate lui Columbeanu, rapusa de dragoste la prima vedere.

Ce a atras-o la Virinel? Felul in care arata! Nu, nu e o gluma ieftina de-a mea, chiar asa a declarat fata. Adevarul e ca eu, personal, chiar o cred. Cum naiba sa nu cazi in freza, ca pustoaica inca neiesita de pe bancile liceului, cind te-ntilnesti cu Fat-Frumos de 1,59 m, cu parul alb si o privire blind-bovina? Bine ca lui Virinel nu i s-au intersectat vreodata caile cu ale Angelinei Jolie, ca sigur raminea nasolul de Brad Pitt cu buza umflata...

Ion Cristoiu este un tip care sta, de obicei, la biblioteca. In rarele momente cind iese de-acolo, face munca de ziarist. De exemplu, are o emisiune la Antena 3. O emisiune intitulata "Zig-zag cu Ion Cristoiu", care s-ar fi putut numi si mai inspirat "Zig-zag cu mine". Sau, de-a dreptul genial, "Zig-zag cu Ion Cristoiu, adica cu mine". Ca orice realizator de emisiune, Ion Cristoiu are la dispozitie un decor care il ajuta, printre altele, sa se puna in valoare. Decorul lui Ion Cristoiu de la emisiunea "Zig-zag cu Ion Cristoiu" (adica cu el) consta intr-o biblioteca.

In aceasta biblioteca nu se gasesc bibelouri, ci, dimpotriva, multe carti care arata ca si cum ar fi legate in piele. Piele verde, piele maro etc. Unele sint aranjate corect, altele sint asezate mai neglijent, cum e si normal atunci cind e vorba de o biblioteca vie si ravasita cu salbaticie de catre proprietarul ei. Pe toate scrie, insa, acelasi lucru: "Zig-zag". As vrea sa-l intreb pe domnul Cristoiu daca a trecut peste faptul ca au acelasi titlu si le-a citit pe toate. Si, bineinteles, sa-l rog sa mi-o imprumute si mie pe-aia care are happy-end.

L-am revazut pe Gabriel Dorobantu, la ultima editie a emisiunii "Mereu prieteni" pe care-o face Andreea Raicu la Prima TV. Hai ca-l stiti, e cintaretul ala sensibil de dinainte de revolutie. Nu, dom’le, nu Catalin Crisan, celalalt. Cel care cinta "Hai, vino iar in gara noastra mica, priveste-ma sa vezi cit mi-e de frica..."! In fine, desi l-am revazut, nu pot sa va spun prea multe despre el.

Dar ca purta o camasa de dalmatian pe dedesubtul unui sacou negru din vinilin cu desene negre in relief pot sa va spun. Cam nasol, nu? Sa se fi bazat pe faptul ca nu stie lumea cum il cheama, deci n-are cum sa-l ia Raluca Badulescu in ghearele ei alea lungi si rosii si sa-l terfeleasca la rubrica de moda pe care-o tine intr-o revista bucuresteana?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.