Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au ajuns din nou in pragul casatoriei, zilele trecute, dupa ce fiul celui mai bogat om din Romania a cerut-o iar de nevasta chiar in prima zi de Craciun. Raspunsul Ilenei se lasa inca asteptat. Craciunul i-a gasit pe Ion Ion Tiriac si pe Ileana Lazariuc despartiti, fiecare spunand ca nu are pe nimeni altcineva in prezent. In timp ce Ileana a petrecut sarbatoarea de Craciun cu mama ei si cu cateva prietene in Bucuresti, Ion Ion a plecat in Austria cu tatal sau si cu cativa amici.

In prima zi de Craciun, Ion Ion si-a sunat fosta iubita sa-i spuna traditionalul "La multi ani" si a incheiat convorbirea cu o cerere in casatorie, precum si cu cateva detalii privitoare la nunta ce ar trebui sa aiba loc anul viitor, in vara. El a facut deja planul pentru cununia religioasa la Monte Carlo, iar luna de miere pe Coasta de Azur. Prima logodna a celor doi indragostiti a avut loc in urma cu sase luni, ei pregatindu-se pentru o casatorie si o nunta cu fast in afara tarii. Ion Ion i-a daruit atunci Ilenei un inel de logodna scump pe care aceasta inca il mai poarta.


Planurile au esuat dupa ce neintelegerile dintre ei au devenit frecvente, iar in urma cu mai bine de o luna amandoi au ajuns la concluzia ca nu se inteleg si ca este mai bine sa se desparta definitiv. Ileana si-a facut bagajele, s-a mutat din apartamentul lui Ion Ion, iar de atunci si-a canalizat toate eforturile asupra carierei. A obtinut rolul pe care Steven Seagal il pregatise pentru Beyoncé in cea mai noua productie a lui si a fost foarte apreciata, astfel incat a mai primit un rol in urmatorul film al cunoscutului actor-producator. Atat ea cat si Ion Ion au declarat in repetate randuri ca nu au pe altcineva si ca s-au despartit in conditii amiabile.

Insa Ion Ion a revenit asupra deciziei de a se desparti si o vrea pe Ileana inapoi. El a facut planurile pentru nunta ce ar trebui sa aiba loc anul viitor, la Monte Carlo. Luata prin surprindere, Ileana nu a dat un raspuns categoric, urmand a se decide dupa ce fostul ei iubit se va intoarce in tara. Contactata telefonic de reporterii Libertatii, Ileana a refuzat sa comenteze noua cerere in casatorie sau raspunsul pe care intentioneaza sa i-l dea lui Ion Ion. Dupa ce se parea ca drumurile lor s-au despartit definitiv, in 2006, Ion Ion si Ileana s-ar putea casatori