De curand, posturile muzicale de specialitate s-au imbogatit cu un nou videoclip. Este vorba de ''C’est la vie'', care se bucura de o distributie inedita: Jazzy, Mo si Andreea Banica. Daca cea din urma nu mai are nevoie de nici o prezentare, nu acelasi lucru se poate spune de Jazzy si Mo. Jazzy, pe numele lui adevarat Gabi Huiban, este de fapt creierul acestei piese, atat in ceea ce priveste compozitia, cat si conceperea clipului. Desi aparent necunoscut, Gabi este unul dintre cei mai prolifici compozitori, care a creat adevarate hituri pentru nume sonore din muzica romaneasca, Delia, Lili Sandu, DJ Project, Hi-Q, Heaven, Trident, Cristina Rus, TNT, Anna Lesko si altii. Cu piesa ''C’est la vie'',

Gabi se remarca nu numai prin talentul lui de compozitor, ci si de cantaret. Originalitatea piesei nu este greu de ghicit, intrucat artistul a reusit sa imbine atat melodic, cat si prin imagine doua generatii. ''Am incercat sa impac generatia veche cu cea noua si sa arat ca muzica anilor ‘30 se poate canta intr-o maniera moderna. In plus, in felul acesta am vrut sa ma asigur ca muzica mea se adreseaza unui public cat mai larg. In ceea ce priveste mesajul 'C’est la vie>>, acesta exprima exact ceea ce simt'', povesteste Gabi. Numele cantaretului nu este unul intamplator, Jazzy facand trimitere la influentele de jazz care sunt usor de remarcat in piesa.

Cat priveste pata de culoare, Mo, acesta are o istorie interesanta. Cunoaste sase limbi straine, este originar din Sudan, traieste in Egipt, a facut liceul in Anglia si de cativa ni s-a stabilit in Romania. Gabi, alias Jazzy, l-a descoperit pe Mo in Iasi, unde rapperul era MC intr-un club. ''Mi-a placut foarte mult cum canta live piese celebre. Asa ca m-am gandit sa ii propun aceasta colaborare'', mai spune Gabi. Interesant este si modul in care cei doi cantareti comunica. ''Chiar daca el imi vorbeste in engleza si eu in romana, ne intelegem de minune. Mo nu se poate exprima in limba noastra, dar intelege aproape tot ce i se spune '', adauga Gabi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.