Aflata la Kitzbuhel, la nasii sai de cununie, Consuelo Matos de Mutu a povestit pentru Libertatea planurile pe care ea si Adrian le fac pentru copilul lor ce se va naste la sfarsitul primaverii. Consuelo este insarcinata in luna a patra si spune ca, desi a facut prima ecografie, nu stie inca ce sex va avea copilul, dar isi doreste foarte mult sa fie baiat. Ea s-a mutat deja la Torino impreuna cu Adrian si au ales variante pentru numele primului lor copil.

Libertatea: Cum au fost primele luni de sarcina?

Consuelo Matos de Mutu: Au fost mai grele, cu problemele specifice: greata, stari de rau si mult somn. Acum a ramas doar mult somn. Dorm foarte mult si nu sunt obisnuita pentru ca sunt o persoana foarte dinamica. Am primit o educatie militareasca: la noi in casa, la Santo Domingo, ne trezeam toata familia foarte devreme si la sase si jumatate luam masa de dimineata la care trebuia sa fim prezenti toti ai casei. Nu existau abateri de la regula. Dormeam cam sapte ore pe noapte. Acum dorm foar-te mult si la orice ora.

Ati aflat ce sex va avea copilul?

Inca nu, desi am fost la ecografie. Eu imi doresc foarte mult un baiat. Adrian spune ca vrea orice.

Ti-ai luat concediu prenatal?

Nu, pentru ca ce fac eu la Vatican nu ma solicita foarte mult. Pot face documentatiile acasa, pot organiza evenimente si intalniri fara sa fiu prezenta la Roma. Sunt acolo doar cand este strict necesar.

Acum locuiesti la Torino?

Da, m-am mutat pentru ca nu ma simteam bine in primele luni de sarcina si, normal, voiam sa stau cu Adrian.

Ai luat deja o doica pentru bebelusul vostru?

Am pe cineva care ma ajuta, pe Ramona, dar nu este doica propriu-zis. Vreau sa ma ocup eu de copiii nostri, nu sa las pe altcineva. Ramona este din Republica Dominicana si ma ajuta la treburile casnice, dar nu se va implica in educatia copiilor nostri.

Ce nume o sa-i puneti?

Daca va fi fata, probabil Maria-Beatrice sau Sofia, iar daca va fi baiat cred ca ii vom spune Nicolas Diego sau Nicolas Sebastian. Vreau sa il cheme Nicolas dupa nasul nostru Nicu si inca un nume.

Cum te intelegi cu parintii lui Adrian?

Sunt niste oameni formidabili. Eu vorbesc des la telefon cu mama soacra si avem o relatie foarte apropiata, chiar daca ne vedem rar.

I-ati cumparat hainute, jucarii?

Este prea devreme si nu stim ce va fi. I-am simtit deja primele miscari. Am fost la ecograf, dar si cand imi va spune ce sex ar putea fi tot nu voi fi sigura pentru ca stiu multe cazuri in care nu s-au potrivit rezultatele cu realitatea.

Ce planuri de viitor ati facut pentru copilul vostru?

Cred ca voi avea grija sa fie ocupat tot timpul. Probabil ca o sa-l invatam limbi straine si depinde de aptitudinile pe care o sa le aiba. Eu spun ca probabil o sa se nasca dansand pentru ca eu dansez foarte mult. In fiecare dimineata dau drumul la muzica si dansez. Adrian spune ca ar fi bine sa incep sa joc si fotbal.

Cum ti se par petrecerile romanesti de Sarbatori?

Seamana cu ale noastre. Si la noi sunt petreceri mari si de Craciun si de Revelion. Mie imi place foarte mult sa dansez, sa cant. Este primul Craciun romanesc pe care-l fac si m-am distrat foarte bine la nasii nostri. Este o familie mare ca si a noastra. Si la fel de unita.

La sfarsitul acestui an, revista High Life a dat o adevarata lovitura pe piata publicatiilor de profil, realizand in premiera un pictorial cu cel mai in voga cuplu al momentului in Romania


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.