Luna decembrie a adus schimbari majore in viata vedetei B1 TV Liana Stanciu si a sotului ei, Mihai Georgescu, solistul de la Bere Gratis. Petrecerile cu prietenii, vizitele dese, casa plina de invitati, planurile de vacanta au fost inlocuite de scutece, ore de alaptare, program de somn si de baie.
Liana si Mihai au primit cel mai frumos dar de Craciun. S-a nascut Theodora lor. Ana-Theodora face trei saptamani, i-a pacalit pe medici, pe parinti si pe bunici ca e baietel si a venit pe lume la jumatarea lunii decembrie, prin cezariana, ajutata de medicul Cristian Radoi, cel careia Liana nu mai conteneste sa-i multumeasca pentru grija pe care a avut-o fata de ea si de fiica ei.

Liana si Mihai au uitat de ei, nu mai conteaza nimic in afara de copilul lor. Chiar si Mos Craciun s-a adaptat cerintelor in acest an si a adus in familia Georgescu cadouri pentru cea mica, care sa le faca viata mai usoara parintilor. Astfel, nu au lipsit de sub pom un covoras special, un carucior de ultima generatie si multe hainute pentru cel mai nou membru al familiei. Sacul Mosului nu s-a golit inca pentru ca trebuie sa mai vina o bunica din Statele Unite, un alt bunic e racit si abia asteapta sa se insanatoseasca pentru a-i da cadourile nepoatei si lista ar putea continua. Theodora insa nu l-a vazut pe Mos pentru ca nu distinge inca figurile, isi simte doar parintii si-i recunoaste. E un copil sanatos, fericit si foarte mancacios, dupa cum o lauda mama ei. "Trezeste tot blocul cand i se face foame. Chiar s-a zgariat pe obraz pentru ca are unghii si atunci cand ii e foame isi suge degetul", spune Liana.

E norocoasa ca mama ei, desi e o persoana publica si tine la silueta, a renuntat la regimul de slabire si a trecut la unul "de ingrasare" pentru a avea lapte cat mai hranitor. "La inceput nu puteam manca si singurele alimente pe care le toleram erau carnea fripta si salata verde, insa Theodorei nu-i placea laptele, era prea subtire si nu o putea hrani. La sfatul medicului m-am adaptat si am inceput sa mananc multe lactate, oua, banane, tot ceea ce are ea nevoie pentru a fi sanatoasa", povesteste prospata mamica.

Toate lucrurile sunt in regula pana la capitolul asemanare. Aici Liana se simte in inferioritate. Theodora este clona perfecta a lui Mihai, motiv pentru care Liana s-a declarat "port-bebe" pentru fiica. "E satena cu ochi albastri ca Mihai, are degetele lui, imposteaza la fel ca el, are nasul carn la fel ca al tatalui ei atunci cand era mic, pana si genele sunt dese ca ale lui Mihai", spune Liana, mandra de odorul ei, pentru ca Theodora are si ceva de la ea - urechile.

Chiar exista o gluma intre parinti atunci cand plange cea mica. Liana il anunta pe Mihai ca plange "fiica lui". Din discutia cu Liana am aflat insa ca aceste momente sunt frecvente pentru ca fetita ei daca nu e satula fie plange, fie e nelinistita, ba chiar ofteaza indelung. Momentele pe care le iubeste cel mai mult Ana-Theodora Georgescu sunt cele cand face baie si cele in care ii canta tatal ei atunci cand o adoarme.

Pentru ca tatal si fiica seamana si sunt nedespartiti atunci cand Mihai nu are concerte prin tara, Liana s-a gandit sa ii faca un dar lui Mihai pe 2 februarie, ziua lui, botezul fiicei lor, insa mai ramane sa negocieze cu bunica de peste hotare, in functie de prelungirea biletului de avion. Februarie este si luna in care vedeta B1 TV le-a promis telespectatorilor ei ca revine la "Trenul vietii", insa decamdata nu face promisiuni pentru ca "nu e nimic mai presus decat copilul meu".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.