Chiar daca ar fi preferat o destinatie mai exotica pentru a petrece Sarbatorile de iarna, Adrian Mutu si Consuelo au ales, in cele din urma, Austria, la numai o ora de zbor cu avionul de Torino, astfel ca viitoarea mamica sa nu aiba de suferit la o calatorie pe o ruta mai lunga. Adrian a petrecut impreuna cu parintii sai, cu nasii, precum si cu multe alte rude si prieteni din toate colturile lumii, printre care si actorul Jeff Fahey.

Vacanta de Craciun a fost pentru Adrian Mutu o buna ocazie de a-si vedea familia reunita, chiar daca nu la el acasa, la Torino, ci intr-una din cele mai vestite statiuni din Austria: Kitzbühel. Impreuna cu Consuelo, parintii lui, nasul Nicu Gheara, Lavinia ex-Spicy, actorul Jeff Fahey, fini, veri si prieteni, Adrian a petrecut seara de Craciun intr-un biohotel dotat cu manej pentru calarie la receptie, vaci in restaurant si acvarii uriase, cu rechini, in camerele pentru relaxare. In restul zilelor, cei doi proaspat insuratei au petrecut fie plimbandu-se prin munti, fie in casa din Kitzbühel a nasului lor, fiecare seara sfar-sindu-se cu o petrecere prelungita. Consuelo, aflata in luna a patra de sarcina, a impodobit bradul impreuna cu Lavinia, a dansat, a cantat, s-a jucat de-a paparazzo si s-a distrat la fiecare petrecere, singura ei nemultumire fiind ca nu-i are langa ea si pe parintii ei.

Un alt invitat de vaza a fost actorul Jeff Fahey, prezent si la nunta fotbalistului la Roma. Acesta a ajuns la Kitzbühel inca de pe 23 decembrie si pana la venirea lui Adrian a petrecut cu parintii si cu nasii acestuia, incercand sa cunoasca orasul. Consuelo a ajuns in statiune in aceeasi zi cu Adrian, 24 decembrie si seara au iesit impreuna cu ceilalti invitati la restaurantul hotelului Stanglwirt, vedeta statiunii.

Petrecerea a fost organizata intr-un restaurant-grajd, din care n-au lipsit ieslea, vatra de foc, jocul cu capastrul, opaite, stergarele, fanul si cateva vacute care rumegau li-nistite intr-un colt al incaperii, separate de mesele petrecaretilor printr-un geam.

Pentru iubitorii de cai, in mijlocul hotelului, intre bar si receptie, era amenajat un manej in care cai de rasa se plimbau timp de cateva ore pe zi. Chiar daca a ales sa petreaca intr-o statiune de schi, nici Adrian si nici Consuelo nu s-au dus pe partie, fiecare temandu-se de eventuale accidente. Distractia de Craciun din Austria i-a costat pe Adrian si pe nasul sau, Nicu Gheara, aproximativ 20.000 de euro, fotbalistul considerand vacanta ca pe o luna de miere de care nu a avut parte imediat dupa nunta.

La petrecerea din seara de Craciun au participat 20 de persoane care s-au distrat impreuna cu cei doi proaspat casatoriti, Adrian si Consuelo, intr-un biohotel de 5 stele, amenajat ca un han austriac din secolul trecut.