Vedetele din Romania se pregatesc de zor pentru ca Sarbatorile de Iarna sa nu le ia pe nepregatite. Indiferent unde si cu cine petrec in acest an, acestea asteapta cu bradul impodobit, cizmulitele lacuite si poezia invatata ca Mosul sa le lase ceva, mai ales ca toate spun ca au fost foarte cuminti. Pentru ca tolba acestuia sa fie mai generoasa, si-au impodobit bradul asa cum stiu mai bine.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au cumparat un brad natural de 3 m pentru resedinta lor din Pipera, pe care l-au impodobit cu cei doi baieti ai lui Silviu din prima casnicie, Honorius (19 ani) si Silvius (14 ani), veniti in vacanta din America. Bradul a fost impodobit cu 200 de globulete, fundite, margelute si sase instalatii electrice, toate rosii. In ceea ce priveste cadourile, Adriana si baietii ii vor cumpara lui Silviu o cutiuta muzicala, iar Adriana se asteapta sa primeasca de la Silviu o lampa Berger. Nici exteriorul casei nu a fost neglijat, devenind cea mai decorata casa din Pipera. Adriana si Prigoana si-au atarnat in fata vilei o perdea de beculete, de jur imprejurul curtii se afla reni si saniute, iar foisorul de vara a fost decorat cu beculete. Instalatia de beculete care a costat peste 30 de milioane de lei a fost montata de baietii de la firma lui Silviu.

Daca ar fi sa schimbe ceva de Craciun, cei trei ingeri de la Heaven ar interzice taierea brazilor. Adina si cele doua Roxane promoveaza o varianta ecologista: au cumparat un brad cu tot cu radacina, plantat intr-un imens ghiveci. "Dupa ce ne vom bucura de el, il vom duce la tara ori in curtea firmei noastre si il vom planta", spun fetele. Pana atunci, fetele de Heaven si-au continuat turneul de Sarbatori cu o vizita surpriza pe care au facut-o copiilor pompierilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dealul Spirii".

Creatoarea de moda Romanita Iovan si-a impodobit bradul din fata vilei cu globulete cumparate in vara, dintr-un anticariat din Dubai. "Nu sunt foarte vechi, dar sunt de efect. Mi-au placut foarte mult, asa ca mi-am cumparat multe", spune ea. Romanita si sotul ei, Adrian, mai au in fata casei, atarnat de geam, un Mos Craciun si multe beculete care inconjoara curtea si care stau aprinse toata noaptea.

Liza Panait a avut de impodobit doi brazi, unul in magazinul Casei de moda Villi, si celalalt acasa. Designerul a fost ajutata si de fiica sa, Maria, in varsta de 8 ani, care a tinut sa fie de fata. Daca Liza a preferat in magazin un brad cat mai simplu, care a costat-o cu totul trei milioane de lei, cel de acasa e incarcat cu globuri colorate de toate felurile, dar si bomboane si Mosi Craciun din ciocolata. Pretul a fost pe masura: peste 10 milioane de lei.

Creatorul de moda Catalin Botezatu si-a impodobit sase brazi: unul, auriu, la el acasa, si cinci la restaurantul "Casa Triumph", unde a oferit o masa de Craciun oamenilor singuri si nevoiasi. El a adunat acolo 40 de persoane, copii orfani, batrani de la azil si oameni fara adapost, oferindu-le, atmosfera calda a Craciunului. In ciuda problemelor de sanatate, Botezatu e multumit ca anul acesta a primit o multime de premii internationale, iar mai nou, Euronews difuzeaza de o saptamana reportaje cu binecunoscutul designer.

Irinel Columbeanu si iubita lui, Monica, au impodobit doi brazi la resedinta omului de afaceri de la Snagov: unul natural, in curtea vilei, iar celalalt artificial, in living. Cei doi isi vor petrece Craciunul la Predeal, dupa care vor pleca intr-un voiaj in Dubai, unde vor petrece zece zile de vis la faimosul hotel de 7 stele, Burj Al Arab.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.