O vorba din popor spune ca asa cum esti in seara de Revelion vei fi tot anul. ProFM, Pro Cinema si PRO TV International s-au gandit la acest lucru, si-au adunat fortele, au strans cele mai in voga trupe ale momentului, au pregatit multe surprize si sunt gata sa "transporte" in noul an spectatorii si telespectatorii distrati la maximum. De-a lungul timpului, ProFM a fabricat hit-uri pe banda rulanta. Orice melodie care avea "potential" a fost difuzata si promovata de ProFM. Astfel, ProFM s-a transformat in Fabrica de Hituri si, in urma cu un an, a "fabricat" un Revelion ce a zguduit Bucurestiul.

In acest an, ProFM rupe barierele impuse chiar de el si aduna in Piata Revolutiei cele mai tari trupe romanesti, pe care le-a promovat in 2005. Pro Cinema si ProTV International s-au gandit la cei care nu vor putea veni in Piata Revolutiei si vor aduce Piata Revolutiei la ei in casa, transmitand integral show-ul pus la cale de ProFM, The Hit Factory.

Simplu, Voltaj, Loredana, Akcent, Timpuri Noi, Anda Adam, Zdob si Zdub, Vita de Vie si Andreea Balan vor fi "la datorie", in Piata Revolutiei, toata noaptea de Revelion si se vor ocupa de "buna desfasurare" a activitatii. Fabrica se inchide, in Piata, la plecarea ultimului "client"! Prezentatorii show-ului vor fi George Vintila, Nono Semen si Claudiu Sara. Spectacolul va incepe de la ora 20.00 cu un warm up asigurat de DJ GreeG.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.