Incepand de azi, se vor pune in vanzare biletele pentru concertul Wu-Tang Killa Beez de la Bucuresti. Distributia grupului Wu-Tang Killa Beez pentru turneul lor european s-a modificat. Bronze Nazareth va fi indisponibil pe toata durata turneului si va fi inlocuit cu Christ Bearer (de la Northstar).

Despre Christ Bearer se spune ca probabil are cea mai speciala si distincta voce dintre toti cei de la Wu-Tang Killa Beez. A sarit in Ferrari-ul Spider al lui RZA la un semafor din LA pentru a-si demonstra talentul. Ceea ce a parut a fi o deturnare de masina s-a incheiat cu un contract pentru o suma cu sase cifre cu Koch International si lansarea albumului Northstar - "RZA presents... Northstar". Impreuna cu partenerul sau Meko The Pharaoh, Northstar au fost prima divizie de pe Coasta de Vest a Wu-Tang Killa Beez.

O veste buna pentru fanii hip-hop din Romania: biletele pentru concertul Wu-Tang Killa Beez vor putea fi procurate incepand de azi de la casa de bilete a Salii Polivalente, reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara, magazinul Vanguardia si Studio Martin. Pentru a veni in sprijinul celor care isi doresc sa fie prezenti la cel mai tare eveniment hip-hop din Romania, organizatorul evenimentului a prelungit perioada in care biletele pot fi achizitionate la cel mai mic pret (30 RON) pana pe 10 ianuarie 2006.

Intre 11 ianuarie si 31 ianuarie, pretul biletelor va fi de 40 RON, intre 1 februarie si 14 februarie, pretul biletelor va fi de 50 RON, iar pe 15 februarie, in ziua concertului, biletele se vor vinde la pretul de 65 RON. Show-ul celor de la Wu-Tang Killa Beez va avea loc pe 15 februarie 2006 la Sala Polivalenta, ora 20.00. In deschidere vor canta Parazitii si Salah Edin.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.