Marti seara, Realitatea TV a transmis in direct de la Ateneu gala "10 pentru Romania". Mihai Tatulici a initiat acest proiect, iar Realitatea TV a facut astfel primul pas pentru a aseza societatea romaneasca pe o scara reala a valorilor, incercand instituirea primei Burse de Valori Umane Romanesti. Realitatea TV a reusit, in premiera, sa adune la un loc cele 4 institute mari de sondare a opiniei publice (INSOMAR, CURS, TNS-CSOP si IMAS), pentru a realiza un sondaj de opinie unitar, obiectiv si impartial.

La categoria "Actori" trofeul a fost obtinut de Florin Piersic, care a facut deliciul serii, cand l-a pupat pe Traian Basescu (care a primit trofeul pentru categoria "Politicieni") pe chelie! Fotbalistului Cristian Chivu i-a fost inmanat trofeul "10 pentru Romania" la categoria "Sportivi". Pentru ca acesta a fost prins cu antrenamentele, mama lui Chivu a ridicat premiul in numele fiului sau, trofeu care i-a fost inmanat de celebrul Ilie Nastase.

Ion Tiriac a castigat la categoria "Oameni de afaceri". Tiriac a batut un apropo la faptul ca Piersic anuntase ca va implini 70 de ani. "V-as spune si eu cati ani am, dar mi-e frica sa nu-mi cantati vesnica omenire...", a spus Tiriac. Mona Musca a "impuscat" doua trofee la gala "10 pentru Romania": la categoria "Parlamentari", cat si la categoria "Ministri". Atunci cand a primit trofeul pentru "Cel mai bun parlamentar al anului 2005", Mona Musca a exclamat: "Domnule presedinte Traian Basescu, bucurati-va ca nu sunt barbat!".

Irina Loghin a primit trofeul "10 pentru Romania" la categoria "Interpreti vocali". Diploma i-a fost oferita indragitei cantaretei de muzica populara, care este si parlamentar, de catre maestrul Johnny Raducanu. Alte premii. Cosmin Gusa a iesit invingator la categoria "Tineri politicieni", iar la categoriile "Jurnalisti" si "Analisti Politici" castigatorul a fost unul si acelasi: Cristian Tudor Popescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.