Stiti serialul "Fetele Gilmore", nu-i asa? E ala in care mama (Lorelei) si fiica (Rory) au tot felul de aventuri si incurcaturi tipic feminine peste care, normal, reusesc sa treaca, in cele din urma, cu succes. Ei, si, in ultimul episod, din care am vazut citeva secvente, Rory era curtata de un coleg de facultate caruia, in cele din urma, fata i-a zis clar si direct: "Mie imi place Logan!". N-am stat sa urmaresc ce s-a intimplat mai departe, dar fac pariu ca, din moment ce pustoaicei ii placea Logan, pe baiatul refuzat il chema ori Dacia 1310, ori Trabant, ori, in cel mai dezastruos caz, tramvaiul 34. In fine, de-abia in cel mai fericit caz, l-ar fi putut chema Solenza.

Intr-un promo al emisiunii lui Pepe de pe Antena 1, "Revansa starurilor", se dezlantuie tot felul de cetateni care-si spun "vedete", printre care si citiva manelisti gen Vali Vijelie sau Adrian Copilul Minune. Iar felul in care se dezlantuie acesta din urma este mai mult decit hilar. Dar ce zic eu hilar, este mai mult decit grotesc: maninca un capat de spagheta in timp ce pe celalalt il maninca o duduie, normal, mult mai inalta decit el (de parca s-ar fi putut altfel!). In fine, ca sa fiu foarte, foarte draguta si sa nu fac chiar o gluma pe masura secventei cu pricina, o sa zic doar atit: probabil ca partenera de spagheta a lui Minune a plecat acasa cu celebrul frison "Daca ma saruta data viitoare?"

Am vazut o parte din emisiunea "Lori", in care invitata Loredanei era Monica Anghel. S-a vorbit despre divortul celei din urma, despre relatia cu fostul sot etc. La un moment dat, insa, pe cele doua cintarete le-au napadit amintirile. Si a zis Monica Anghel: "La Mamaia ai debutat tu. Uite-asa avea o coada de groasa, dragi telespectatori! Nu ti-a mai cazut parul?". Trec peste replica inteligenta si rafinata a Loredanei ("Astept sa-mi cada parul de de picioare, ha, ha, ha!"), ca vreau s-o invoc cu o chestie si mai gogonata.

Mai exact cu urmatoarea: "Monica, tin minte ca ne-am intilnit, odata, pe strada. Erai intr-o formaaa... Chiar nu te-am recunoscut, aratai superb, slabisei...". Draguta gazda Loredana, nu-i asa? Dar eu zic ca, in acelasi timp, si foarte norocoasa. Pai, cum ar fi fost ca invitata, in loc sa se comporte de parca n-ar fi auzit amabilitatea cu pricina, sa dea o replica din aceeasi paradigma? O replica gen "Auzi, scuza-ma, da’ cum ziceai ca te cheama pe tine, ca-mi scapa numele? Loredana? A, gata, imi amintesc de unde te stiu. Mi-ai cusut odata o rochie superba. Te-am si recomandat unei prietene care cauta, la un moment dat, disperata, o croitoreasa ieftina! Mai, dar sigur tu esti? Ca parca atunci aveai vreo 15 kile in minus, mai multi dinti si un numar mai mic la picior...". Sau chiar o fi dat-o si a cerut Lori sa fie taiata la montaj?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.