Odata cu intoarcerea Carcotasilor din vacanta, KissFM se muta la munte. Vreme de o luna, toate programele vor fi realizate si transmise in direct din Studioul Central amenajat pe partia din Predeal. Carcotasii, care se vor intoarce luni din concediu, vor realiza prima editie a Cronicii din 2005 pe partie. In vara lui 2004, KissFM a plecat in vacanta la Mamaia, mutandu-si Studioul Central pe plaja, de unde, prin raiduri indeosebi nocturne, s-a ocupat de distractia turistilor. Daca vara ascultatorii se duc la mare, iarna isi petrec vacantele la munte.

De o saptamana, o echipa de mesteri lemnari maramureseni lucreaza la constructia Studioului KissFM. Acesta va fi gata pana maine si, incepand de luni, cine se va duce la schi devreme ii va putea vedea la munci pe viu pe Huidu si Gainusa. Seriile de evenimente Kiss Live, House Experience si Kiss'n'Dance vor invada statiunea Predeal, atat ziua, cat si noaptea. In fiecare sambata, o trupa cunoscuta va concerta pe scena amenajata pe partie, concertul urmand sa fie transmis in direct la radio. Noaptea, doua comandouri, unul House Experience (DJ Vali Barbulescu si DJ Adi Eftimie), celalalt Kiss'n'Dance, format din Ovidiu Stanescu si Cristi Nitzu, se vor ocupa de atmosfera din cluburi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.