Creatoarea de moda Romanita Iovan si sotul sau Adrian isi vor petrece Craciunul cu parintii si prietenii. Cu toate ca mai sunt cateva zile pana a-tunci, creatoarea si-a impodobit deja bradul din fata vilei din Primaverii, cu globulete cumparate inca de asta-vara de la un anticariat din Dubai. Si daca anul trecut cei doi au fost gazde, anul acesta au hotarat sa plece ei de acasa.

Romanita si Adrian vor petrece Ajunul Craciunului la nasii lor de cununie, Carmen si Nicolae Dimitriade, patronii Agentiei Happy Tour, iar a doua zi vor merge la parintii Romanitei si la cei ai lui Adrian. Nu vor fi uitati nici finii lor, astfel ei vor merge in vizita la finuta lor Rianna, fetita Corinei Danila si a lui Norris Magean, care va implini doi ani la 26 decembrie. "E prea mica sa-i luam bijuterii, asa ca o sa-i cumparam multe hainute si jucarii", ne-a declarat creatoarea.

Revelionul cei doi si-l vor petrece la Dubai, unde vor pleca pe 30 decembrie. "Pentru mine e prima data cand voi petrece Revelionul intr-o tara calda. In noaptea dintre ani voi purta una din rochiile din noua mea colectia, Rouge, si sandale Escada. Sper ca pana atunci sa termin si cartea autobiografica si sa o dau in lucru. Acest volum il dedic sotului meu, care mi-a salvat viata", ne-a spus Romanita.

Impresionata de numeroasele scrisori pe care le-a primit de la oamenii obisnuiti care au tinut sa o incurajeze, dar si de puscariasi, creatoarea a hotarat sa trimita celor mai sarmani cadouri. "Am primt o scrisoare de la un puscarias care mi-a spus ca nu a mai mancat cozonac de sase ani si m-a impresionat. M-a impresionat si am hotarat sa trimit catorva cozonaci in puscarie. Altii mi-au scris ca sunt saraci si ca le-ar trebui un calculator, altii ca mor de foame. Am sa fac o selectie printre scrisori si am sa trimit cateva pachete. Sunt foarte multi oameni nevoiasi".

In ceea ce o priveste pe sora hotului care i-a intrat in casa, Mihaela Balanel, Romanita declara ca nu are de gand sa ia legatura cu ea si nici sa-i trimita vreun cadou. "Nu am vorbit niciodata cu aceasta femeie si nici nu am de gand sa o fac vreodata. De altfel, nu vreau sa vorbesc cu nici un membru al familiei celui care ne-a intrat in casa si ne-a stricat viata. Sora hotului ar trebui sa primeasca daruri de la cei care l-au pus sa ne intre in casa", ne-a mai spus Romanita.

In cazul Adrian Iovan sunt asteptate ultimele probe

Dupa ce procurorul Andreea Serbanoiu a prezentat avocatilor toate probele stranse la dosar si a trimis o informare catre superiorii din Parchetul General conform careia nu ar exista indicii pentru declansarea urmarii penale impotriva lui Adrian Iovan, pentru impuscarea lui Bogdan Iancu, avocatul care reprezinta interesele familiei hotului a facut sase plangeri. Au fost sesizate Consiliul Superior al Magistraturii, Senatul si Presedintia in legatura cu mai multe nereguli, iar anchetatorul a fost recuzat. La dosar mai sunt asteptate ca probe desfasuratorul telefonului mobil al lui Adrian Iovan si inregistrarile de la Tarom.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.