Fetele de la Elegance au aparut in presa spaniola, cu ocazia celor doua concerte pe care le-au avut acolo, la Castellon si la Bruiana. Interesul a fost maxim pentru prezenta celor doua fete, iar publicatiile care au ca cititori si romanii de acolo au fost tot timpul cu ochii pe ele. Issa si Cristina au avut parte de o primire senzationala din partea romanilor din Spania. "Dupa primul concert de la Bruiana am plecat spre Castellon. Sunt cateva zeci de kilometri intre cele doua localitati. Imediat, in spatele nostru s-a facut o coada de aproape un kilometru, cu romani care mergeau sa ne vada a doua oara".

Singurul care nu a participat la eveniment a fost micutul Toto, catelul Issei, care a ramas la Bucuresti, intr-un stabiliment pentru caini. Nici acesta nu a avut de ce sa se planga, tinand cont ca a pus pe el vreo doua kg in patru zile, astfel incat abia se mai putea misca din cauza burtii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.