Cu 40.000 de euro poti cumpara multe: fie un apartament pus la punct, fie o masina "fitoasa" ori o calatorie intr-un loc indepartat si exotic de pe Glob. Sau un inel... Acesta din urma a fost alegerea fotbalistului Cristi Chivu (foto mic) care nu s-a mai uitat la bani cand a trebuit sa aleaga inelul de logodna pentru femeia pe care o iubeste, Maria Marinescu. Dupa ce "Libertatea" a publicat stirea mondena a sfarsitului de an 2004 - logodna Mariei Marinescu cu Cristi Chivu -, in mod firesc curiozitatea a fost mare: inelul, vrem sa vedem inelul! Rand pe rand, jurnalistii le-au cerut celor doi indragostiti permisiunea de a fotografia bijuteria din aur alb care simboliza logodna lor. insa toata lumea s-a lovit de un refuz politicos. Doar rudele si prietenii apropiati ai cuplului l-au putut admira indelung.

La sfarsitul lunii decembrie, cand Maria si Cristi se aflau pe Otopeni pregatindu-se de calatoria la Paris, PRO TV a reusit sa surprinda in treacat cateva imagini cu inelul respectiv. "Valoreaza peste 40.000 de euro", ne-au soptit, cu o usoara invidie in glas, sursele noastre care au avut "acces" la pretiosul diamant. Pretul ne-a fost confirmat si de doi specialisti in bijuterii, care au subliniat insa o marja destul de mare de eroare ("pana in 60.000 euro"), deoarece "documentarea" a avut la baza imaginile PRO TV si descrierea pe care ne-au facut-o prietenii celor doi. "Nu am de unde sa stiu cat costa inelul", ne-a declarat iritata Maria, atunci cand am contactat-o telefonic. "Tu ti-ai intreba logodnicul cati bani a dat pe inel? si chiar daca as sti, mi s-ar parea penibil sa fac parada cu suma respectiva". in ciuda eforturilor noastre, Chivu nu a fost de gasit. Prietenii lui ne-au spus insa ca el nu a facut economie cand a ales inelul, deoarece "si-a dorit o bijuterie deosebita pentru o femeie deosebita".

"As vrea sa am nepotele"

Mariana Chivu, mama internationalului roman, ne-a declarat ca orice alegere ar fi facut fiul ei in privinta viitoarei lui sotii, ea e bucuroasa si o accepta: "Daca el a ales-o si o iubeste, atunci o iubesc si eu." Doamna Chivu ne-a spus ca data nuntii inca nu a fost stabilita. "Indiferent de locul si data pe care le vor alege, pentru mine e bine". in privinta nepotilor, Mariana Chivu ar avea, totusi, o preferinta. "Sa aiba cati copii vor dori ei sa faca. Sincer, eu mi-as dori sa am nepotele, pentru ca fetele sunt asa, mai simpatice, mai dragute. Cred ca si Cristi si-ar dori tot fete", ne-a mai spus ea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.