Multe dintre ele isi pun bani in buzunare sau pe la sutien, se imbraca in rosu sau se saruta sub vasc. Libertatea a supus cateva vedete unui sondaj fulger. Se pare insa ca majoritatea isi doresc sa aiba la purtator in noaptea de Revelion bani si macar o piesa din lenjerie de culoare rosie.

Daniela Györfi a recunoscut o singura superstitie, pentru ca de fapt sa povesteasca despre mult mai multe. "Singura mea superstitie este de Sfantul Andrei. Atunci imi pun grau si sunt foarte fericita ca de data asta a crescut foarte mare si bogat, ceea ce inseamna ca 2006 va fi un an bun pentru mine. In fiecare an, de Revelion, imi pun bani la sutien. Anul asta voi face la fel, iar dupa 12 noaptea, o sa ma pup sigur cu un baiat pe obraz pentru ca asa se procedeaza! O sa port si ceva rosu, ca sa-mi aduca noroc, nu stiu daca la lenjerie, dar poate imi fac o rochita de culoare rosie", ne-a spus Daniel@.

Diana Munteanu, VJ-ita de la MTV, ne-a declarat ca a inceput sa "aplice" anumite superstitii doar de cativa ani.: "De vreo doi ani, in noaptea de Revelion am superstitia cu purtatul de lenjerie rosie. Se zice ca e bine sa-ti bagi bani si la sutien, asa ca fac si eu acest lucru pentru a avea noroc in noul an".

Mihai Mitoseru nu s-a sfiit sa-si recunoasca "procedurile speciale" practicate cu ocazia Sarbatorilor: "De Revelion, de obicei, imi pun chilotii invers, iar de Craciun o sa incerc sa-mi iau unii rosii ca sa fiu in tendinte. Tot de Revelion as vrea ca fetele de la Trident sa aiba si ele o superstitie si sa-si puna pantalonii aia decupati la spate invers, adica cu gaura in fata".

Vedeta Playboy Gina Pistol nu uita sa aiba bani la ea la cumpana dintre ani. "Intotdeauna am grija ca noul an sa ma prinda cu bani la mine, nu conteaza unde sunt pusi, depinde unde am loc. Imi place si partea cu sarutatul sub vasc, de ce nu, daca se nimereste un baiat dragut langa mine... Imi place ca de Sarbatori sa am langa mine oameni pe care ii iubesc".

Simpatica Gianina Corondan ne-a declarat ca nu tine cont prea mult de superstitii: "Nu am superstitii, de fapt, singura mea superstitie e sa nu-ti faci nici un fel de gand sau de plan la cumpana dintre ani pentru anul ce va urma, fiindca este vorba aia care spune ca "socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ".