In perioada Sarbatorilor, producatorii telenovelei “Secretul Mariei” difuzata de Antena 1 vin cu doua cadouri pentru telespectatori: revenirea in poveste a personajului interpretat de Mircea Radu si debutul actritei Anca Sigartau.
Dupa o prima experienta foarte placuta in "Secretul Mariei", cand a filmat o scena fierbinte cu o actrita porno, Mircea Radu, proaspat desemnatul "cel mai sexy star tv" la Premiile TVmania, revine in telenovela. De cateva saptamani el se afla pe platoul de filmare si lucreaza cateva ore pe zi pentru a da mai multa anvergura personajului sau, Tudor. "Personajul pe care il joc eu este un om de nimic, un barbat fara caracter, un tip cu care niciodata in viata reala n-as vrea sa am de-a face. Mi se pare fascinant sa-l interpretez pentru ca dintotdeauna un rol negativ este mai ofertant pentru actor decat unul pozitiv", spune Mircea.

Anca Sigartau va juca in serialul "Secretul Mariei". Actrita va interpreta rolul unui consilier psiholog, care il va ajuta pe Silviu Barbulescu, fiul Lorenei si al lui Octavian din acest serial, sa redevina un copil vesel si plin de viata. Rolul ii vine ca o manusa Ancai, care spune ca este o mare iubitoare de copii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.