Mihaela Mihai a revenit in muzica romaneasca cu un album pentru copii. CD-ul "Pudra de stele - Cantece de leagan pentru mici si mari" reuneste 13 piese in stilul care a consacrat-o. Prima melodie de pe noul material discografic, care a necesitat sase luni de muzica asidua in studio, poarta titlul Isabelle si este compusa de Mihaela pentru fiica ei, stabilita de ani buni la New York. Lansarea, ce s-a desfasurat, sambata, la City Mall nu a fost insa lipsita de surprize.

Artista l-a acuzat pe Dan Manoliu de sabotaj si a recunoscut ca este dezamagita de teveristi, care au incercat sa-i dea planurile peste cap si au inchiriat aceeasi cafenea, unde urma sa-si primeasca ea fanii, in aceeasi zi si la aceeasi ora. "L-am sunat pe presedintele TVR-ului si l-am rugat sa cautam o solutie pentru a evita conflictul. Am primit un telefon in care mi se spunea ca ei nu se pot muta, dar, ca sa nu fiu dezamagita, pot sa dau o fuga pana in emisiune", ne-a povestit cu lacrimi in ochi Mihaela Mihai.

Artista care a parasit plaiurile mioritice in anul 1976, pentru un turneu in Franta, dar a revenit abia peste 14 ani, crede ca in Romania muzica a evoluat. "Cand am revenit in tara era o nebunie, se credea ca a fi modern inseamna sa asculti hip-hop si sa te dezbraci pe scena. Acum e loc pentru toata lumea si pentru toate genurile muzicale".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.