Vedeta care a devenit mesagerul indragostitilor nici nu a inceput sa guste cu adevarat din viata de actor, si deja si-a insusit unele defecte.

La filmarile de la telenovela pusa la cale de televiziunea din Baneasa, Mircea a izbucnit in reprize de ras, obligand echipa sa depaseasca timpul de filmare alocat scenelor care-l aveau drept protagonist.
Mircea Radu are rolul unui personaj negativ in "Secretul Mariei", Tudor, si a obligat echipa de filmare sa traga cateva duble pentru ca radea tot timpul si nu era in stare sa joace o scena dramatica alaturi de Liviu Varciu. Tudor, trecea printr-o situatie tensionata, viata ii era in pericol, iar Liviu trebuia sa-i ia pulsul. "De fiecare data cand ma apropiam de el si incercam sa-i iau pulsul, probabil amintindu-si de ceea ce am vorbit in pauze, Mircea izbucnea intr-un ras cu hohote si ma molipseam si eu.

Dupa cateva minute de veselie generala, s-a strigat din nou "motor", Mircea a afisat imediat o expresie trista, m-am apropiat de el, insa, atunci cand l-am vazut atat de serios, am izbucnit eu in ras" povesteste Liviu. Scena s-a filmat, totusi, conform indicatiilor regizorale, dupa cateva minute de pauza, in care Liviu si Mircea au fost lasati sa rada in voie.
Mircea nu este la prima experienta actoriceasca. El si-a facut debutul in lungmetrajul "Sistemul nervos" in regia lui Mircea Daneliuc, tot cu un rol negativ. Se pare ca rolurile negative sunt pe placul actorului debutant.

"Mi se pare fascinant, insa, sa interpretez un personaj negativ, pentru ca, dintotdeauna, un rol negativ este mai ofertant pentru actor decat unul pozitiv", spune Mircea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.