Formatia “TAXI”, al carei solist este Dan Teodorescu , finul presedintelui Traian Basescu, a cantat joi seara pentru tinerii social-democrati, care au organizat o petrecere la clubul studentesc “Grigore Preoteasa”.

Tinerii pesedisti s-au reunit, inainte de Craciun, la o petrecere denumita "Mos TSD", la care au participat Mircea Geoana si Adrian Nastase. Surpriza serii a fost trupa "TAXI", al carui solist, Dan Teodorescu, le-a spus tinerilor social democrati ca sunt "niste democrati care socializeaza". El i-a asigurat pe tsd-isti ca nu vor ajunge in prima linie a politicii "atat timp cat au par si nu au burta".

La randul sau, Victor Ponta a punctat si el, spunandu-le celor de la "TAXI", ca si-au gresit nasul. Ponta nu a fost iertat de membrii formatiei, care l-au chemat pe scena si l-au pus sa interpreteze refrenul unei melodii, respectiv "Castrati-ma, castrati-ma! Sau mai bine eutanasiati-ma!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.